Efter [n=26583 månader av spekulationer] bekräftar #Activision nu att hårdrockarna Van Halen är nästa band på tur att boosta inkomsterna med hjälp av en viss musikspelsserie. #Guitar Hero: Van Halen är alltså under utveckling, uppger Joystiq och fyller på med att det blir premiär i år.

Låtlistor, gästartister och annat är ännu obekräftat, men det snackas om att Van Halens största hitlåtar ska vara med. Om nu någon skulle tro något annat. De får sannolikt sällskap av bland andra Queen, Weezer, Blink-182, The Offspring och Queens of the Stone Age.

FZ-redaktionen gissar vilt att du kan köpa Guitar Hero: Van Halen och julklappspapper under samma shoppingrunda. Glöm inte de glittriga spandexbrallorna.

Hajjar inte hypen, prövade GHIII och det sög hårt. 08/05 Nästa bandspecifika blir The Poodles eller kanske Foreigner, ungefär sådär spännande känns dessa titlar de har släppt. 08/05 Ah, har helt missat det där med Aerosmith, troligen på grund av att jag inte är ett så stort fan av dem. Men tack för tipset, nu ska här beställas! På tal om Frets on Fire; Det har jag nördat inbitet på den tiden när jag ännu inte hade GH, tankade alla... 08/05 Skönt att dom inte gör som rockband och bara släpper DLC, de e ju mycket roligare att ha fodral (med skiva). Lite som singstar, där finns massvis. På tal om singstar så är det skitbra att man nu kan använda ps2 singstar också. Den laddar bara in materia... 08/05 + Van Halen - Mjööölkamjöööölkamjöööölka.. DLC istället FFS. 08/05 Guitar Hero Aerosmith finns till PC (verkar dock inte finnas till salu i sverige?) Sen kan du såklart spela Frets on Fire eller Guitar Zero eller nån annan Guitar Hero klon för PC, jag spelar dom mycket själv och dom är ju rätt nice då man kan lägga in... 08/05 Milkshake Hero. Nämen allvarligt, det handlar ju om olika målgrupper med musik kombinerat med ett kul spelkoncept. Som om folk skulle klaga på att det finns flera tusen olika CD-skivor ("*gaa* man hinner ju inte höra alla"). The Offspring är riktigt gry... 08/05 Mjölkning på extrem nivå! 08/05 "men det snackas om att Van Halens största hitlåtar ska vara med." No shit? Det vore ju klassiskt annars om det bara följde med Van Halens sämsta låtar. ;) 08/05 Word. Även om detta kommer som en positiv nyhet för många fans, tycker jag att det hela börjar gå för långt. Jag väntar FORTFARANDE på fler PC-versioner av valfritt GH, känner mig otroligt lurad som la ut dyra pengar för Legends of Rock och sen dessutom... 08/05
Skicka en rättelse