#Ubisoft släppte under gårdagen nytt nedladdningsbart material till flygspelstiteln #Tom Clancy's Hawx. US Eagles, som paketet kallas, innehåller fem nya flygplan för den modesta summan 400 Microsoft-poäng (50 spänn) för Xbox 360-spelarna, medan innehavare av Playstation 3-versionen lägger ut några enkronor mer (53 kronor) för åkturen. De olika planen är F-111 Aardvark, A-12 Avenger, SR-71 Blackbird, F-15 Peak Eagle och F-4 Phantom II.

DLC-materialet har ännu inte offentliggjorts till pc. I vår recension från tidigare i år tyckte vi att spelet var okej, men inte mer.

vafan är peak eagle för påhitt? sen känns det ju inte sådär jättehett att köpa medelmåttiga plan, som redan finns i andra versioner i spelet. och med tanke på att alla olika versioner är lika modellerade (F-15C och E är till exempel likadana) så känns... 10/05 Jag köpte HAWX, lirade igenom kampanjen och testade online 1gång. Sen ville jag ha mitt specc plan (pre order,) men hade ej fått koden så jag googlade och hittade en sida där jag tankade någons save game och voila! Alla plan upplåsta i MP (inklusive a-1... 09/05 Jo, faktiskt, det betyder att det är dåligt. 09/05 whiners, spelet är inte till för alla, saken är den att det finns många som gillar detta spelet med den här styrningen, jag inkluderat. gillar ni det inte, då behöver ni heller inte spela det. sen är det så typisk att bara för det inte är som på ritkigt... 09/05 Novalogics gamla arkadflygare är _MYCKET_ bättre än hawx. 09/05 SR-71 fanns iaf till pc versionen dirr... de andra vet jag inte :P 09/05 Håller med rejält, har inte släppts många bra flygspel till konsoler. Speciellt inte när dom gör sånt här, spaningsflyg är inte jaktplan! 09/05 "Flygplan" snarare flygplansliknande flygande pistoler. 09/05 .. Ahw tyvärr suger ju konsoll flygare så hårt, visserligen är de kul med arkad men bara för det arkad behöver ju inte styrning ha noll känsla... hoppas starkt på IL2 sturmovik (360) verisonen att de blir den första ordentliga arcade/sim-flygaren på en... 08/05 Kameran då man sköt och det förstörde det mesta kändes det som. 08/05
Skicka en rättelse