Eurogamer skriver att #2K Games avslöjat att #Digital Extremes står för utvecklandet av #Bioshock 2:s flerspelarläge. Multiplayer-delen utlovas vara en "rik prequel-upplevelse" där spelarna får utforska staden Rapture innan sönderfallet, och kämpa mot andra på områden som bland annat Kashmir Restaurant och Mercury Suites. Christoph Hartmann, chef hos 2K, har följande att säga.

Fansen efterfrågade ett flerspelarläge och vi svarade på det. Genom att låta Digital Extremes leverera en multiplayer-upplevelse för Bioshock 2 som innehåller allt det som gjorde Bioshock unikt, vidhåller vi den höga standarden så vi kan leverera det djup och den variation som fansen av Bioshock-universumet kräver.

Bioshock 2 släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 i höst.

fråga fansen värkligen efter Multiplayer? Tror jag inte. 10/05 ska bli kul se hur det blir,men efter mig så är bioshock ett 100% singelplayer spel, men men det skadar ju aldrig med en multiplayer:)(så länge dom lägger ner tid på mp, och sp....) 10/05 Why on earth skulle det vara COOP som multiplayer då det utvecklas av en separat studio, tyvärr men där spricker nog dina drömmar. 10/05 Jag hoppas dom menar COOP när dom säger multiplayer. Kan inte tänka mig nått annat. Det är enda anledningen till att jag tröttnade, att man var själv. Hade gärna velat ha minst en polare med mig, hade varit så jävla skoj att utforska banan och göra ques... 10/05 Enda MP jag kan tänka mig är COOP. Men kommer inte ihåg om Bioshock 2 skulle få det eller ej. :/ 10/05 Enligt IGN ska det visst också finnas ett levelsystem, sånt är alltid beroendeframkallande :D [http://ps3.ign.com/articles/980/980998p1.html] 10/05 Är väl tveksam hur roligt mp blir i Bioshock. Spelets storheten ligger ju i att man är ensam. Fast när det blir en separat del av spelet så är det väl inte mycket att klaga på, det är ju bara att låta bli att spela och koncentrera sig på det riktiga äve... 10/05 Det är väl samma sak som att det finns multiplayer i GoW typ? Ni som säger att det är dåligt med mp i Bioshock. 10/05 Från och med nu håller jag mina ögon öppna för David Houghton, artikelns författare. Riktigt bra artikel, i princip perfekt.. Tack för länken! 10/05 Digital Extremes, nostalgi! 10/05
Skicka en rättelse