#3D Realms läcker som ett såll och det känns både spännande och sorgligt att se den svärm av bilder och konceptritningar från #Duke Nukem Forever som cirkulerar på vida webben just nu - det var inte så här vi ville visa upp färska skärmdumpar från hertigens nya bravader. Nåväl, den senaste högupplösta laddningen går att beskåda i vårt bildarkiv.

På Shacknews hittar designdokument för en rad olika banor och en av modellerarna delar friskt med sig av sina skapelser på sin blogg. Kort och gått mycket ögongodis som kanske kan framkalla en tår eller två hos de mest inbitna fansen.

Om nedläggandet av 3D Realms är en PR-kupp så äter jag upp min hatt 17/05 Ser ut som ett dussinspel. Monstertruckar o buggys o skit? Ärligt talat... 12/05 Hoppas att det är nån seriös utvecklare som tar över, palla med att tex. activision value eller nån annan lågbudget studio tar över så det blir ett nytt Soldier of fortune 3 12/05 man får vara glad att duke nukem manhattan project iaf släpptes nånstans där emellan och sparkade röv utav bara satan... men... jag tror fortfarande forever kommer... always bet on duke! 12/05 Jag blir förvånad att jag inte ser en enda kommentar som klagar på grafiken. Det är ju goda nyheter för då betyder det att alla är Duke Nukem fans! (synd att det inte finns sånna personer när det kommeteras om Wii grafik som faktiskt håller ungefär samm... 12/05 Det verkar ju fan vara klart? Det här är alltså ett PR trick från 3Drealms sida? :D 12/05 Investerare helt enkelt, de visar upp vad vi ser här, några gubbar skriver en fet check mot löftet att de får X% av inkomsterna från spelet. Till DVD-pressarna! *hoppas* 12/05 Har de verkligen gått i konkurs då? Det finns väl ingen annan part som kräver dem på pengar utan de har väl helt enkelt insett att de inte har råd att fortsätta och därför sagt upp personalen? Hur skulle de kunna trolla fram dessa pengar med ett nytt... 12/05 Det är gränsfall på att man fäller en tår. 12/05 Anledningen att de har gått i konkurs är säkert för att starta upp ett nytt företag och direkt lansera Duke Nukem Forever. Slantarna av försäljningen av spelet etc kommer säkert trygga detta nya företag en bra tid framöver. Finns ingen annan förklaring,... 12/05
Skicka en rättelse