När #Gears of War-filmens manusförfattare Chris Morgan snackade med MTV:s filmblogg avslöjade han att han gärna ser gamla wrestlaren The Rock i huvudrollen som Marcus Fenix.

The Rock är fantastisk. Han är en riktig skådespelare. Inte bara kan han spela den "tuffa killen", men han kan också göra nyanserade, känsliga, roliga och tragiska scener också.

Enligt Morgan behöver inte skådespelaren som får Fenix roll vara lika galet muskulös som i tv-spelet. Huvudsaken är att killen är en "snubbe som ser ut att kunna slå hårt" och kan "visa känslor utan att behöva stava ut dem".

Vad ni har hakat upp er på The Rock. Johnny Messner ska det ju vara. han har både rösten och utseendet! 16/06 Jag har aldrig varit religiös. Har aldrig trott att det finns en gud. Men om gud finns, då hoppas jag verkligen att han sätter stopp för detta vansinne. 13/05 Wade Williams som spelade Bellick i Prison Break har rösten som passar till Marcus! The Rock är en gryyym skådespelare, känns inte som folk har upptäckt det. Dock så håller jag med personen som skrev att han skulle passa som Dom. 13/05 Jag tänker alltid på Sonny Landham när jag hör Marcus Fenix - tyvärr håller han nog på med annat dessa dagar. Ni känner honom bästa som "indianen" ur rovdjuret. Någon annan som reagerat över antalet skådisar som blev politiker ur filmen "The predator"... 13/05 Här har vi en kille med smak!:D WAY TO GO! Håller med i högsta grad! Travolta har looken och mickey rourke har rösten! men tror inte filmen skulle bli så bra om den var dubbad med mickeys röst till travolta.. Synd.. :( 13/05 Näe fan sätt John Travolta på hårdträning(steroider) i nån månad, då snackar vi Fenix i allra högsta grad! Liksom kolla bara på Fenix och travolta dom e ju svinlika med bandana på! :) 13/05 Utan Di Maggios röst är det inte Marcus Fenix :) 12/05 Jag skulle helt klart föredra Vin Diesel i den rollen. Marcus Fenix påminner en hel del om Riddick. Jag tycker helt enkelt att The Rock är för mesig (!) för att spela Marcus. Helst skall det vara en skådespelare som har nackmuskler större än en tyndlyft... 12/05 Har ni glömt Sylvester Stalone? :) RAMBO!!!!!!! :D 12/05 hmm... 12/05
Skicka en rättelse