#Remedys hett eftertraktade episodskräck #Alan Wake har det onekligen varit tyst om senaste... för alltid. Nu har Remedy tillkännagivit sitt samarbete med studion #Imagination Studios för att få till så bra motion capture och animationer som möjligt. Lasse Seppänen, Executive Producer på Remedy Entertainment sade:

"Det är en stor glädje vi kan rekommendera Imagination Studios. Remedy är extremt nöjda med deras samarbetsvillighet och dedikation kring att få liv i karaktärerna i Alan Wake"

Imagination Studios innehade tidigare namnet #Northern Light Studios. Äntligen ett tecken på liv från grabbarna på Remedy. Den som väntar på något gott väntar aldrig... Just det, ibland väntar man visst för länge.

Jo, du har rätt, tillkännagivandet var samarbetet, men själva informationen antyder att samarbetet har pågått en längre tid, hur länge vet vi dock inte. Det stora är väl egentligen att det faktiskt finns lite officiell information från spelet. För en... 13/05 Care to share? Vad jag vet så är väl de sjuttioelva vapnena i FPS ganska gimmickaktigt, jag menar du kan ju ha första pistolen i de flesta situationerna. Sen om du åsyftar endast Mo-Capteknologin, kolla igen på trailern. I min mening så är de ganska ona... 13/05 Ja va faen trodde de kommit mycket längre...:( 13/05 Vilket gimmickspel det kommer bli. =) 13/05 mocap är väl inte alltför ovanligt nuförtiden....eller? 13/05 Jag ska lätt ha en special edition av detta spelet när det kommer. @ GDJb: Nej, det är tyvärr nerlagt för PS3. 13/05 Härligt att det hörs lite från spelmakarna i alla fall. Undrar om den långa och tystlåtna utvecklingstiden har något att göra med Remedys forna samarbete med 3D Realms? ;) 13/05 Jag har bara haft en känsla redan från första gången jag hörde om detta att det skulle bli helt awesome! Och sen fick man se trailers på vad deras grafikmotor kunde göra och jag var helt fast, och sen dog det ut helt och hållet, jag är glad att dom är... 13/05 JO det var nått med att dom var tvugna att arbeta om hela grafikmotorn om jag minns rätt... så det blev lite som att börja om för dom! Men jag håller med dom andra här... nu är det fan dax... Säger dom inget vettigt om spelet på E3 så då.... 13/05 Var inte det första releasedatumet mars 2008, men sedan så sköt de upp releasen när de ej var så många veckor kvar'? 13/05
Skicka en rättelse