Vindarna blåser i öst och för med sig nytt om allas vårt #Final Fantasy XIII. Nyligen kunde vi meddela att det potentiellt inte blir samma sedvanliga superförsening innan vi får lägga rabarber på lite mer eller mindre androgyna karaktärer. Borta på IGN har de frågat ut Yoshinore Kitase samt Takeshi Arakawa kring det stundande spektaklet. Bland annat fick de frågan kring japanska röster till även icke-Japan, och svaret var:

Självfallet, när vi snackar om XIII är det för PS3 och Xbox - med PS3 och dess Blu ray finns det tillräckligt med utrymme, men på Xboxen så finns det antagligen inte det. I nuläget funderar vi på att inkludera endast de engelska rösterna. Är det många människor som skulle vilja spela med japanska röster?

Räcker upp handen, två gånger. Samt en sko.

Se och lär en av anledningarna: http://www.youtube.com/watch?v=BU8-e-C4Uy0 Om det känns som något dött efter du sett klippet så är det normalt. Fiskmås-Tidus har den effekten. ;) 15/05 Å andra sidan är nog ljudspåren till FFXIII mer runt 500MB, om inte mer, och att ha tusentals personer slanga 500MB i var, antagligen några gånger per person om de får för sig att installera spelet något år senare, då snackar vi ganska höga kostnader... 14/05 Äntligen så kanske man kan tjäna nått på PS3 versionen istället för att den alltid ska behöva backa för 360! Jag har med bägge konsolerna... men spel som Resident Evil, Gran Turismo och FF serien hör hemma på Playstation så är det bara:-) Tyvärr lär man... 14/05 Jag har ofantligt många gånger stängt av rösterna helt och hållet för att nivån på dom engelska rösterna är av sådan låg kvalité. Inlevelse tack! Inget direkt inläsande av manus utan känsla helst! 13/05 Visst finns folk som vill ha japanska, men tror även det finns folk som vill ha engelska, och sedan folk som skiter i vilket. Personligen klarar jag inte höra japanska då jag mår dålig av det :P Men det är ju somsagt en smaksak. 13/05 "Vem fan vill ha på japanska.. " Ja om du läser comments så de flesta! Japanska röster är så GALET mycket bättre! Japaner har MYCKET mera känsla när de spelar in rösterna! Man hör på dem att de är arga, glada etc. US röster? HA! Oftast bara skit! Man... 13/05 Funkar inte. Man måste ha i aktuell skiva i om man har installerat spelet på 360n. Så är det iallafall på dom spel med flera skivor som jag har spelat. Ingen har haft så att man endast behöver ha en skiva i. Alltså man laddar ner en patch (tror den var... 13/05 Tror dock FF blir på minst 2 skivor. Lär inte få plats på 1 skiva 13/05 Vem fan vill ha på japanska.. 13/05 men för fan... man måste ju spela med japanska rösterna, annars går det inte. Det e ju som att se på en anime med engelska röster, o det finns inte på världskartan. :< 13/05
Skicka en rättelse