I en intervju med Gaming Indians säger #Eidos-chefen Ian Livingstone att han är övertygad om att kommande #Batman: Arkham Asylum ska få toppbetyg av spelrecensenterna. Förseningen kommer sig också av att de vill finputsa spelet ytterligare innan de släpper det ifrån sig.

Alla är så uppspelta över Arkham Asylum. Vi förväntar oss betyg kring 90-strecket, och när du har ett fantastiskt spel som Arkham Asylum vill du såklart maximera dess potential så vi tyckte det var värt det att gå den där extra milen för att göra det till det spel det måste bli. Vi försenar det av de rätta anledningarna och ingen kommer bli besviken, eftersom vi investerat alla våra ansträngningar i det.

Batman: Arkham Asylum släpps senare i år till Xbox 360, pc och Playstation 3. De av er som minns Kane & Lynch-affären för ett par år sedan, kommer säkert också ihåg att detta inte är första gången Eidos förväntar sig toppbetyg för sina storsatsningar.

[http://www.youtube.com/watch?v=GMSzdgz2ZLs] 14/05 Gerstmann är borta så det blir nog inga problem. 14/05 Visst, man skall inte tro på allt man hör (speciellt inte från de som kan tjäna pengar på produkten i fråga), men jag tror att Arkham kommer bli något speciellt. Rent storymässigt och karaktärsmässigt så är det ju förstaklass, framförallt att bl.a. Kevi... 14/05 Jag tror också att Batman kommer få toppbetyg, verkar hur bra som helst! Givet köp. 13/05 Tror också att det kommer bli bra faktiskt. Men inte på grund av det Eidos säger utan på grund av den info och video man fått innan. 13/05 Låter självsäkra, hoppas det är så. Tänkte genast på Spider-Man: Web of Shadows (PS2-versionen). Den var rentav kass i jämförelse med t. o.m. gamla Spider-Man spel till PSOne. Har dock inte spelat spelet, bara hört och sett vad andra har tyckt och det... 13/05 Vågade mig på att prova Assassin's Creed för några dagar sen, jag kom till memory block 3 sen ledsna jag efter en 5:e gång hittat några munkar på gatan som jag kan ställa mig mellan så att en armé inte hittar mig. Fast att springa in i en gränd utan att... 13/05 Tja, det är ju som sagt inte ovanligt att företag köper sig positiva recensioner och betyg så när någon går ut och säger att de förväntar sig betyg kring 90-strecket så blir man lite smått misstänksam. 13/05 Hehe. Jaaa... Det verkar ju på alla storföretag som att stor budget = bra spel. Arkham Asylum ser ute lite som.... Assassin's Creed. Dvs ett spel med helt absurt enorm potential, men som lika väl kan vara fullkomligt bortkastat eftersom man repeterar... 13/05 Jag tycker att dom som i regel ger mest rättvisa recessioner är gametrailers. FZ gör ett bra jobb, men ibland undrar jag lite vad dom håller på med. Får väl se hur batmans mottagande blir. 13/05
Skicka en rättelse