Häromdagen kunde vi meddela att #Thief 4 äntligen utannonserats. För spelsajten Incgamers berättar nu #Eidos Montreal-chefen Stéphane D'Astous mer om den hett efterlängtade titeln.

Folk bör känna till att Thief är förfadern till hela stealth-genren, som var en helt ny typ av gameplay 1998, och det är viktigt för folk att veta att det var Thief som skapade den. Spelet skakade om spelvärlden för ett decennium sedan, och vi gör vårt bästa för att ta det nya spelet till marknaden och skaka om den på nytt. Bakgrunden, handlingen, features - allt som är relaterat till spelets innehåll kan vi inte prata mer om i nuläget. Vad jag kan säga är att folk kommer bli riktigt glatt överraskade och imponerade. Innovation och originalitet är viktigt, och jag tror att det kommer göra denna stora serie väl.

Eidos Montreal tar nu Thief 4 in i förproduktionsstadiet, vilket skvallrar om att spelet har en lång väg kvar innan vi hittar det i butikshyllorna. Inga av de ursprungliga Thief-utvecklarna finns dessvärre med på Thief 4-projektet, men D'Astous hävdar att utvecklarna sliter hårt för att få till den rätta känslan så alla Thief-älskare därute ska bli nöjda. Varken format eller släppdatum är utannonserade ännu.

Bara man får smyga omkring i realtime shadows så är jag nöjd, älskade det i Thief 3. Btw, en 4a brukar oftast byta ut "A" och en 3a byter ut E. Så jag tycker det ser lite konstigt ut. Theaf 15/05 Älskade verkligen Thief1, helt klart ett av mina bästa spelminnen. Hade lite svårt för Thief2, men när jag gav mig på det andra gången så var det också ett mycket bra spel. Thief3 har jag inte spelat klart än, men har tänkt att göra det och det här gör... 15/05 fan va nice =).. de föregående spelen i serien ägde.. andra stealth-baserade spel som håller hög kvallitet är ju såklart SC serien, spelade egentligen aldrig MGS, tyckte storyn var lite klen, sen måste man ifs ge dom lite cred för att dom pumpat ut typ... 15/05 Oj jösses. Nu fick jag gåshud. Tror Thief spelen var det bästa som hänt mig i spelväg, då snackar jag 1an och senare 2an. Även om "fann" dom och spelade typ 2 år efter realese. 1an med sinna zombies. Gud va spännande det var. Har lust o installera dom... 14/05 Deadly Shadows vart ljusår bättre än tvåan och hade såväl bättre bandesign som mer engagerande story. 14/05 Hoppas det blir som 1'an och 2'an. 3'an var bara "ok", just för att den dummas ner för att kunna spelas på konsoller. KONSOLLER FÖRSTÖR SPEL. Hoppas dom verkligen gör 4'an som gjord för PC i första hand, sen får dom dumma ner det och släppa på konsoll. 14/05 Thief 4 kommer att bli helt otroligt bra. Det är ju trots allt Thief, spelet med spelvärldens bästa karaktär; Garret. Vad jag inte förstår är varför Thief 4 skrivs som Thi4f i och med att 4 i leetspeak är A. 14/05 Lätt bra nyhet det här. Sluta gnäll nu för satan. 14/05 Vilken lögn, MGS 1 var ute 2 månader innan Thife 1. 14/05 Jag ser ett sätt det här spelet kan floppa totalt på. Konsol.. Skapas spelet för t.ex PS3 eller 360 och därefter konverteras till PC lär det inte bli nån direkt höjdare. 14/05
Skicka en rättelse