Vi rapporterade nyligen om ryktet kring #Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned till Playstation 3, men det var helt enkelt bara ett rykte. Gamespot tog kontakt med #Microsoft för att få sig ett uttalande i ärendet, och svaret de fick var:

"GTAIV-episoderna är 360-exklusiva."

Värt att notera är att de inte säger att det är exklusivt för evigt. Men de utfrågades specifikt om ett uttalande i ärendet kring ifall det endast var tidsexklusivt och som svar på frågan borde det stryka möjligheterna för spelet till PS3. Den som lever får se helt enkelt, som vanligt.

Håller helt och hållet med dig. Det var ju samma sak med Tomb Raider Underworld och Fallout 3. Så j*vla typiskt. :down: 15/05 Less QQ more pew pew 14/05 ska plattform bolagen ha aktion om DLC? Nej fy rockstar säger jag bara som är giriga och rafflar åt sig pengar från microsoft fast GTA serien har sålt över 65 miljoner exemplar. Samt det extremt dåliga porten till PC är en skandal. 14/05 Ibland kan det vara skönt att ha MS på sin sida. PS3 användarna borde klaga på Sony lite, vad har de gjort åt saken? 14/05 Om spelet finns till en konsoll så tycker jag gott och väl att även episoderna ska släppas. Att ett helt spel är exklusivt är en sak men DLC är bara idioti. 14/05 hoppas det blir till pc för det skulle vara roligt till pc 14/05 Sluta klaga. Sony kunde väl gett ett högre pris då? Microsoft har pengar och då kan man göra vad som helst. Det är såklart att det är synd om dom som nu har Playstation 3 och GTA IV. Men ni får väl andra DLC förmodar jag? 14/05 Tycker det är lite lågt med episoder "DLC SKA VA GRATIS" som bara ges ut till en plattform, man sviker fansen helt enkelt som inte vill eller har råd att skaffa sig den där plattformen bara för sin fix. Själv sitter man på PC och det är tråkigt i GTA... 14/05 Vadå för att överleva? Senaste gången jag såg försäljnings siffrorna så verkade det som att det var Sony som låg illa till inte Microsoft eller Nintendo. 14/05 Föga överraskande. Tråkigt för dom som har PS3 dock. Blandade känslor, man är ju glad att man har en 360, men tycker synd om de vänner som har PS3 :) 14/05
Skicka en rättelse