#Sidhe, Nya Zeelands största spelproducent, har nu tillkännagett #Shatter som är PSN-exklusivt och väntas ut senare i år. Shatter är ett retroinspirerat brick-breaking-lir som då helt enkelt tar inspiration från de gamla klassikerna, men polerar om det och resultatet ser minst ut sagt modernt ut.

"Vi inspirerades av klassikerna i genren, men vi var även väl medvetna om begränsningarna de flesta titlarna inte lyckades kämpa sig runt, vilket menar på att de inte lyckades uppfylla genrens fulla potential." sa Mario Wynands, Marketing Director på Sidhe. "Vi tog ner brick-breaking till de grundläggande elementen, och byggde det helt från grunden. Resultatet är en mycket mer sammanhängande samt visceral upplevelse."

En trailer finns även att beskåda, så grattis, om det ser intressant ut. För er andra så är det åtminstone ganska fina färger.
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=49224"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=49224" swliveconnect="true" name="gtembed" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" allowfullscreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed></object>

Skicka en rättelse