I veckan har vi kunnat bjuda på längre läsning varje veckodag och vi inledde måndagen med att ge #X-Men Origins: Wolverine ett högt, men välförtjänt betyg.

Hatten av för Raven Software. Ni höll vad ni kväkte ur er. Spelet är inte perfekt men jag vill ha mer av det goda. Dags att poppa popcorn varefter jag med ett brett leende ska göra konfetti av några fler mutanthatare.

Precis lika tråkigt som det ser ut

I tisdags visade vi den andra änden av betygsstegen när #Handball Manager 2009 sågades till fotknölarna, vilka är bra att ha när du ska hoppa in från 6-meterslinjen.

Nej fy tusan, även om du älskar handboll och det magra utbudet handbollsspel gör att du blir sugen så gör du bäst i att hålla dig långt borta. Långt borta. Okej? Inget på denna jord är värt det eviga göökböökstrauma som väntar de olyckliga som testar Handball Manager 2009.

Onsdagen bjöd på besserwissande i form av #Buzz! Svenska Genier som fick lite skäll för avsaknaden av blågula frågor. Betyget blev ändå "Bra" med följande motivering:

Bortser man från det faktum att spelet inte har någon direkt svensk anknytning, så är Buzz! Svenska Genier ett trevligt spel. Tyvärr är det inte mycket som känns som någon revolution när det gäller den här expansionen av Buzz, vilket gör att betyget blir lägre än vad det hade kunnat bli om fokus på Sverige hade varit större.

Strategi från Chris Taylor nästan gudalikt bra

#Demigod blev torsdagens recension och det fick också veckans andra fyra. Lite mer puts hade inte skadat men Mikael Fröding tror på en succé och läsarna verkar eniga.

Samtidigt som det är kul att spela så slår tanken mig att jag hoppas utvecklarna kommer att ge ut fler banor, fler halvgudar och i allmänhet uppdatera spelet. Som det är nu känns det på något sätt lite klent och att det finns en risk för att enformigheten kommer smygande efter att man spelat ett tag. Spelet har stort potential och utvecklarna bör verkligen ta hand om denna guldklimp och förvalta den väl. Lyckas de få bort buggar och dålig nätverkskod och ser till att communityt tas om hand om så har de här en garanterad succé.

Sista testet för veckan stod vår gamle chefredaktör John Severinson för och eftersom han är lite av en #Singstar-nörd fick han utvärdera de nya trådlösa mikrofonerna till spelet.

Betyget på de trådlösa Singstar-mikrofonerna är följaktligen avhängigt två saker. Det ena är hur mycket av ett problem det ska anses vara att man måste ställa ner volymen på den egna sången ? för många inte särskilt mycket att diskutera då volymen redan står på minimum. Det andra är hur mycket man stör sig på det faktum att signalöverföringen behöver en dongel.

Den här kan bli din

Förhoppningsvis har du inte heller missat våra två tävlingar. Den första, där konceptavlor från #Bionic Commando står på spel, börjar det i så fall fall bli hög tid att vara med i. Deadline är idag söndag.

Den andra tävlingen ger dig chansen att uppdera ditt styrdon då vi har kommit över fem stycken gamingmöss från svenska Mionix. Svara rätt på fyra frågor och med lite tur blir en av råttorna din.

Skicka en rättelse