På det europeiska Playstation-forumet erkänner #Sony-anställde användaren "TedTheDog" att den europeiska versionen av onlinetjänsten Home ligger efter de andra regionerna. TedTheDog arbetar som Home Community Manager för den europeiska Home-avdelningen.

Låt oss vara ärliga, SCEE Home [Sony Computer Entertainment Europe Home] ligger efter de andra områdena räknat i antal spaces vi erbjuder. Nu menar jag inte att vi inte har en hel del riktigt bra kläder och möbler, för vi har trots allt en del alldeles förträffliga partners i shoppingcentret. Men på det stora hela saknar vi fler spaces i allmänhet. Som enskild fråga tycker vi inte detta gör SCEE Home till ett dåligt ställe, men vi förstår givetvis de regionala jämförelserna och varför de görs.

Tycker du att Home känns alldeles för fattigt så har du alltså fått dina önskemål uppmärksammade. En mängd nya spaces är inplanerade och områden för spel som #Warhawk och #Resident Evil 5 med flera. Hädanefter är också målsättningen att nya spaces ska dyka upp på europeiska Home samtidigt som på de amerikanska och japanska delarna.

Nån som varit i The Hub än ? Ett ställe som är lite mysko, man kommer in dit om man markerar en rund ring med 3 streck i på en vägg ute i Home Square, man får en uppgift därinne, nån slags inititation så att man kan komma in på lite andra ställen, det... 18/05 Exakt min tanke. Nu äger jag originalet, samlare av denna klassiska serie som jag är, men jag tänkte ändå köpt det för att slippa slita på min precious skiva he he, märkligt. har letat efter en email att kontakta SCEE för en kommentar om varför dem tog... 18/05 Går alldeles utmärkt att betala med VISA. Köpt massvis med spel där. Det finns massvis att ta del av bara man går mellan PSN affärerna. 18/05 Jaha?? Hur har du tänkt betala för dem då? Inte då med mitt Svenska VISA i alla fall... Nu går det ju för visso att logga in på Amerikanska PSN Store och ladda hem demos och gratissaker där. Å att kalla folk som inte har ett Amerikanskt VISA för xbots... 18/05 Förstår inte hur folk kan klaga då det är bara att besöka amerikasnka affären och köpa spelen där. Jä*** trött på alla xbots som förstör trådarna här på FZ. 18/05 Hoppsan jo visst finns det potential och det håller jag verkligen med om. Så länge man är villig att betala för saker man vill ha i lägenheten eftersom jag knappast tror att du kan få ha jukebox gratis. 18/05 Är ju snarare sony i detta fall inte eu. 18/05 Tycker det mesta de erbjuder håller undermålig kvalitet. Försök tex köpa en singstore eller guitar hero låt en fredagkväll 22.00... Jo tjena timeouts från helvetet. Sedan att inte varenda ps1 spel som släppts inte finns i storen är ju grund på tjänstefe... 18/05 Håller med, Store ligger långt efter. Utbudet på andra sidan pöle är så mycket större. Tack o lov att man kan ha ett PSN USA konto. Frågan är hur länge Sony kommer att tillåta det... 18/05 Vore himla kul om FZ som är en av sveriges bästa siter kunde forska lite i detta så vi kan få svar och om det blir ändringar på playstation store? Om bara Sony kunde se att folk är frustrerade över rådande ps store så kanske det händer något. Man får... 18/05
Skicka en rättelse