Färden har varit hårdbevakad, omgärdad av förväntningar och bitvis ganska vinglig, men #Age of Conan firar i dagarna ettårsjubileum. #Funcoms onlinerollspel hade världspremiär i Nordamerika den 20 maj förra året, med svensk premiär tre dagar senare, och den norska utvecklaren säger i nöjda ordalag att antalet spelare ökar (dock utan att ange några siffror).

Jubileumsveckan innebär en rad aktiviteter. Bland annat delas fyrverkerier ut till alla och envar (skriv /claim när du är i spelet och de landar i din ryggsäck). Den som tar bäst skärmdumpar av fyrverkerierna kan vinna exklusivt loot. Mer om detta läser du i det senaste nyhetsbrevet. Sedan en tid tillbaka finns en trial-version som låter dig testa spelet gratis i en veckas tid.

Prova igen. Jag började igen för några veckor sedan och tycker det är skitkul. 20/05 även fast AoC i början tappade användare väldigt snabbt så får man inte glömma att spelet sålde riktigt bra initialt. 20/05 AoC = Age of Gankers? HiHuHä För övrigt vill jag bara köra upp en färsk pinne med påsmetad senap, analt, till alla som fortsätter whinea på age of conan. 20/05 AOC är = Age of Gankers. Om du någon ska spela det kom ihåg att ha maxat på stealth... mjo inte för att du ska ganka folk i smyg utan för att överleva i huvudtaget ;D Men det är såhär jag vill ha mitt MMO, svårt och krigiskt. Idag skulle jag ge spelet... 20/05 Inte mycket att fira direkt. Var inne på det efter 9 månaders uppehåll och alla små irriterande saker jag störde mig på då är fortfarande kvar. Helt enkelt, det var inte buggar, det är spelet. 20/05 Problemet med spelet i dagens läge är inte spelet i sig. Allt vad gamla buggar heter är så gott som bortblåst. Problemet är dom jävlarna som spelar det. Efter servermergen har allting blivit rörigt...väldigt rörigt. Maktbalansen mellan olika klaner/gill... 20/05 Knappast misslyckad efter denna finansiella prognoss kvartal 1 2009 [http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=121210] 20/05 Grattis AoC! många fina minnen från detta spel :) kanske dags att fylla på sitt acc igen 20/05 Kass kommentar. Tycker tvärt om, detta är ju bara kul med tävlingar och fler spelare :D:up: 20/05 Man har väl lite förståelse varför det ökar också. http://www.webhallen.com/prod.php?id=41488 Kostar bara 89 kronor... :) 20/05
Skicka en rättelse