Den kommande nedladdningstjänsten #OnLive har utmålats som grafikkortens och konsolernas död, när projektet utannonserades tidigare i år. Nu säger OnLive-anställde Mike McGarvey att gänget inte dyker upp på E3 för att demonstrera tjänsten igen, men att vi kan vänta oss ny information snart.

E3 är framförallt en återförsäljarorienterad konferens, både för återförsäljarplattformar och utgivare inom handeln, och OnLive är varken eller. Men du kommer få höra och se mera från oss detta året när vi börjar närma oss extern beta och släpp, som levereras direkt till ditt hem genom din bredbandsuppkoppling.

Tanken med OnLive är, för er som redan glömt, att spelarna ska kunna ladda hem nya spel via sin internetuppkoppling och sedan spela dessa uppkopplade mot företagets servrar. Detta innebär att man kommer kunna spela vilken typ av spel som helst, oavsett prestandakrav och egen hårdvara, eftersom det är OnLive som sköter allt beräknande och inte din egen dator.

Undertecknad är lite teknikhandikappad och erkänner villigt att han inte har en aning om hur det i realiteten fungerar, men Tomas förklarade tekniken betydligt betydligt bättre i en äldre nyhet.

Är OnLive något du är sugen på, och tror du verkligen den revolutionerande tjänsten kommer fungera som utlovat?

Hej, Phantom 2.0! :) 24/05 Detta luktar vaporware i Duke Nukem-kaliber. Det låter helt enkelt för bra för att kunna vara sant i dagens läge. 23/05 Teknologin finns, men den borde absolut förbättras innan OnLive startar sin service. Men låt oss säga att dem var redo att starta skiten inom snar framtid.. Det skulle fortfarande uppstå problem, i form av mörklagda affärer osv. Tänk er alla företag som... 23/05 GDC: Why OnLive Can't Possibly Work (http://www.eurogamer.net/articles/gdc-why-onlive-cant-possibly-work-article). Kort sammanfattat: För att lyckas med detta måste de ha banbrytande teknologi inom flera områden. De måste ha världens i särklass bästa... 23/05 Tror definitivt på detta. Folk verkar dock missförstå och klagar på att det inte skulle fungera, att det skulle lagga etc. Ja idag är det svårt att få det att fungera prickfritt men inom ett par år är jag övertygad om att man kommer ha utvecklat teknike... 22/05 Tror inte att de kommer sätta stopp för konsoler, däremot är PC där prestanda är de största fokuset för spelutvecklare illa ute 22/05 T.ex. http://www.streammygame.com/smg/index.php 22/05 Ett kort test under optimala förhållanden och ändå märks det alltså. Sånt bådar inte precis gott för masskonsumption. Men det är knappast det de satsar på heller, hittar de sig en nisch blir de nog nöjda med det. Men det kommer inte kunna ersätta spelan... 22/05 Som jag skrev när det utannonserades så har Shacknews har provat och det laggar bara om man vänder sig väldigt fort. 22/05 hmm jasså? vilka då? 22/05
Skicka en rättelse