Eurogamer skriver om nya uttalanden #Nintendo-chefen Satoru Iwata nyligen gjort. Bland annat säger han att företaget alltid arbetar på nya maskiner, men att de flesta av dem aldrig får se dagens ljus.

Vi tror inte att Nintendo DS och Wii kommer hålla för evigt. Våra interna hårdvaru-team forskar och jobbar alltid på ny hårdvara så vi kan släppa den närhelst vi kommer på en riktigt intressant idé. Du kanske inte tror det, men även när Nintendo färdigställt en bit hårdvara så betyder inte det att vi definitivt kommer släppa den. Ny hårdvara behövs inte förrän våra mjukvaruutvecklare anser att det inte längre går att göra ny mjukvara med existerande hårdvara, eller då vi inte har någon marknad kvar att utforska och alla potentiella konsumenter redan köpt vår hårdvara.

Iwata säger också - återigen - att en prissänkning av Wii "åtminstone i dagsläget" inte är aktuell, och att det inte är något som företaget funderar över.

Precis, 0 kärlek till spel har dom som gör spelen, 40 åriga cubicle excel fans sitter och gör opus med glädje, nej. 24/05 De är ett kommersiellt bolag som alla andra bolag där ute. 24/05 Personligen tror jag att Nintendo gör som dom gör för att dom gillar pengar.. http://www.techradar.com/news/gaming/nintendo-is-behind-56-per-cent-of-us-game-sales-599130 24/05 Hizzi du har rätt i att det är en disk på 500gb som är på gång men det kommer med största sannolikhet att dröja länge innan den kommer till konsumenter. Och till Hr Hamwich undrar jag bara hur du kan säga att alla som köper Wii eller de artister du namn... 24/05 Hursomhelst så blir det iaf rätt så dyrt om man är prylfreak och alltid vill ha det bästa... 24/05 HVD har varit "på g" hur länge som helst och lär vara "på g" ett tag till... och sedan ännu ett tag innan det kommer till den stora massan. Man gör tekniska framsteg hela tiden och det här med HVD är precis samma sak, bara för att något företag sitter... 24/05 Blueray 1.1 klarar 500gb, krävs ingen ny hårdvara, kommer om ett par år. 23/05 Mycket "lamers" här inne ser jag, Wii är här för att stanna! Punch Out är en klassiker, och snart kommer Boom Blox samt The Conduit. Ser bara ljusare och ljusare ut för Wii.. 23/05 Men... Har britney spears någonsin varit bra musik? Nintendo har ju varit bra, och är det fortfarande. Som FZ tidigare skrev så bryr nintendo sig inte om Games i detta tidsläge. De har gjort ett klokt beslut om att skapa en familj konsol och inte en mas... 23/05 Det är redan en ersättare på g till Blu Ray, 500GB holodisc är på G. http://wesleytech.com/500gb-holodisc-proof-of-concept/1419/ En sån kanske tillochmed hamnar i nån av nästa generations spelkonsoller. 23/05
Skicka en rättelse