Vi inledde denna kortvecka med en rejäl recension av #Bionic Commando och den blev verkligen debatterad. Kunde jag verkligen tycka att det var värt full pott, utan att ha fått en resa till Bahamas av #Grin. Japp, för inte fasiken är det palmer utanför fönstret jag ser utan ett regngrått Stockholm.

Grin har dock inte snålat med omtanke och omsorg under utvecklingen, sammantaget känns Bionic Commando väldigt putsat och genomarbetat. Jag gillar att de vågar göra spelet svårt i en tid då många spel försöker vara så lättillgängliga som möjligt och inte erbjuder någon utmaning alls.

Veckans andra läsning blev ett test av gamingmusen Gigabyte GM-M8000 som sina 80-talsformer till trots charmade vår testade Magnus Carling.

Priset ligger på cirka 700 kronor och det är helt acceptabelt för en mus som den här. Den är inte 100% perfekt och lever därmed inte upp till Gigabytes reklamlöfte - men nära nog. Några små detaljer drar som sagt ner helhetsintrycket, men vi kan ändå varmt rekommendera den här musen.

Vi avslutade den styckade arbetsveckan med ett testa om ett av tidernas bästa rockband är lika hårt om deras låtar spelas med plastinstrument. Japp, svarade undertecknad som kommer att njuta av 28 års rocksvett destillerat till lika många låtar.

Det är långt ifrån ett snabbt ihopslängt paket men du bör väga kostnaderna mot att köpa deras platta Death Magnetic till World Tour för cirka 200 kronor. För mig är spelet en självklart fyra för det ger mig fler rockhjälteminuter än alla de tidigare spelen tillsammans - Nothing Else Matters.

Lagom till lördagsfrukosten bjöd vi på på en förhandstitt av Pinniped Clubbing 2009, eller #Overlord II som det heter utanför Norge. Kristina Rolandsdotter gillade det hon såg och tippade det till ett av årets rollspel.

Overlord II ser mycket lovande ut. Handlingen, satiren i historien och samtalen är otroligt underhållande och då har jag ändå bara fått kika på spelets början.

Inte mindre än tre tävlingar har rullat under veckan. I den första kan du vinna en gamingmus från svenska Mionix och i den andra är #Battlestations: Pacific det genomgående temat på priserna. Den tredje ger dig chansen att betatesta onlinerollspelet #Aion: Tower of Eternity före alla andra.

Skicka en rättelse