Först ut och flest antal inlägg blev det i diskussionen efter vår recension av #Bionic Commando, många läsare kunde inte förstå att jag satte full pott på spelet. Ett par intressanta konspirationsteorier luftades men sköts obarmhärtigt ner av redaktör @Tompa. Vi får se efter helgens nötande om ni håller med.

När vi [n=32800 listade] hårdvarukraven för #Steet Fighter IV till pc ryckte de flesta på axeln och sa "nemas problemas, sånt där tuggar min dator till frukost". Men de flesta höll med om att fightingspel hör hemma på konsoler, förutom en som nostalgiskt tänkte tillbaka när #Amiga var kungen av stan.

Trots att en del hellre hade sett ingame-filmer från #Star Wars: The Old Republic verkade många bli intresserade av de story trailers vi visade i tisdags. En extra eloge vill våra läsare ge till berättarrösten.

Veckans andra dag bjöd också på glädjande besked för fans av #3D Realms, den anrika utvecklaren har inte stängt portarna helt utan arbetar vidare i mindre skala, dock inte på #Duke Nukem Forever. "Always bet on Duke" var den genomgående tråden i kommentarerna.

Project Trico är arbetsnamnet på det Fumito Ueda och hans #Team Ico arbetar med och den första läckta filmen fick fans av deras första spel att bli smått överlyckliga. Rykten säger att vi ska få se mer på E3 så i början av juni kan vi förhoppningsvis bjuda på en ny glädjeinjektion.

#Alien vs Predator 3 är raka motsatsen till det gulliga i ovanstående och ett hyfsat harmlöst klipp eggade upp många i forumet. "Holy shit" och "OMG OMG OMG" är ganska bra sammanfattningar på stämningen i nyhetstråden.

Glada tillrop blev det även när #Valve bjöd på gratis helgspelande i samband med den stora #Team Fortress 2-uppdateringen. Mest förvånande var att deras aprilskämt, kissburkar som släcker brasor och gör skada, faktiskt implementerades. Spelsugna hittar du här.

Lagom till helgen släppts det också ett demo av det PS3-exklusiva #Infamous som fick läsarna att rusa till sina spelstationer. Många verkade dessutom gilla smakprovet rejält, särskilt uppskattat var det matiga innehållet.

Skicka en rättelse