#Rockstar Games släpper i höst en ny nedladdningsbar expansion till #Grand Theft Auto IV. Namnet blir #The Ballad of Gay Tony och i likhet med #det första DLC-paketet släpps det exklusivt till Xbox 360.

Pressreleasen lovar "en överdos vapen, glitter och smuts". Du spelar som ligisten Luis Lopez, underhuggare åt nattklubbsfiguren Tony "Gay Tony" Prince, och det viskas om lojalitetskriser och köpta medarbetare. Vi vågar tro att det vankas ett par stadiga doser action.

Expansionen släpps i nedladdningsbar form över Xbox Live och du måste äga GTA IV för att kunna spela den. Priset blir då 1600 Microsoft Points (omkring 200 kronor). Spelet släpps också på en samlingsskiva tillsammans med det första DLC-paketet. Denna upplaga är fristående (du behöver alltså inte äga GTA IV) och priset landar på 40 dollar, vilket torde bli någonstans kring 400 kronor.

Nej jag e int bitter. 27/05 Varför ska dom hålla på med att bara släppa expansionerna bara till xbox? och varför satsar dom inte på ett nytt spel istället för att lägger tid och pengar på massa tillägg som ändå ingen med en riktig konsol (Ps3) kan spela..... 27/05 Mycket gnäll här :) särskilt folk som äger GTA IV till PC. Ni visste ju för fan redan att alla expansioner endast skulle släppas till xbox360 och om ni inte visste har ni bara er själva att skylla. 27/05 Haha! Blir ett köp bara pga namnet på expansionen. :D Ajaj. Anar samma heta känslor här inne som när det rapporterades om TLAD. :O Dom klarar sig nog ändå ska du se. :) 27/05 Nu hoppas jag verkligen att dom släpper Gta V till endast Ps3/PC... Fuc* Xbox..... Och ja, jag har haft ett 360, men nätagget brann up... 27/05 Nu hoppas jag verkligen att dom släpper Gta V till endast Ps3/PC... Fuc* Xbox..... Och ja, jag har haft ett 360, men nätagget brann up... 27/05 Känns så dumt nu när man sålt alla Xbox 360 sakerna. Och eftersom att de flesta spel som kommer till Xbox 360 också kommer till PC som jag använder mest så känns det onödigt att skaffa ett nytt Xbox 360. 27/05 jaha? och var har du fått dom siffrorna ifrån? jag har klarat mitt 2 ggr. 27/05 Varken L&D eller gay tony kommer att släppas till PS3, någonsin. Bägge expansionerna betalades till fullo av Microsoft. Så de har inte betalat för exklusivitet, de har betalat för hela kalaset. Microsoft äger expansionerna och rätten till dem. De bestäm... 27/05 Det här kan bli bra men jag hoppas att de sänker priset på Lost and the damned då det här är ute. 27/05
Skicka en rättelse