#Disney och #Propaganda Games har nu tillkännagett skäggalstrande #Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned. Den här seglatsen är ett öppet actionrollspel från gänget bakom senaste #Turok. Spelet utspelar sig innan händelserna i den populära filmserien och utvecklarna har i en intervju med IGN berättat att det inte är uteslutet att vi kan stöta på bekanta karaktärer. Alex Peters, Game Director för Armada of the Damned berättade även hur du som spelare ska kunna skräddarsy din upplevelse:

Vi vill locka spelare till att hitta dolda grottor, mystiska infarter och inbjudande öar. De karibiska folken har sina egna historier att berätta, och även om de påverkas av händelserna som inträffar i huvudstoryn så har de sina egna liv och inte sällan personliga saker att ta itu med. Eftersom spelaren innehar piratrollen kan denne själv välja att sätta sig in i situationer denne finner intressanta eller helt enkelt bara följa sina egna mål.

Både torra mark och blöta havet erbjuds till dessa extravaganta utforskarlekar, allt efter ens egen vilja eller drömmar. Även i detta spel implementeras en avancerad moralisk kompass som låter dig vara barnens favoritpirat, alternativt en dekadent mördare. Vi har ännu inget släppdatum att erbjuda men spelet är under utveckling till pc, 360 samt PS3.

Bilden kommer härifrån

Skicka en rättelse