#Kaos Studios har inte haft semester sedan de släppte #Frontlines: Fuel of War för dryg ett år sedan, tillsammans med #THQ presenterar de idag sin nya titel #Homefront.

Den fiktiva storyn utspelar sig tio år efter att ekonomin i USA totalhaverat och Nordkorea tar sin chans att invadera landet. "Homefront handlar inte om att kriga på andra sidan jorden eller att slåss mot utomjordingar utan om en invasion av ditt eget land, att kämpa för överlevnad på din egen bakgård" skriver David Votypka i pressmeddelandet. Det är dock inte han som plitat ner händelserna som ligger till grund för spelet utan John Milius, mannen som skrev manus till den inte helt okända krigsrullen Apocalypse Now. Med tuffa kommentarer som "I love the smell of napalm in the morning" på sin meritlista borde han i alla fall kunna leverera trevligt soldattugg till titeln.

Mer än så vet vi inte i dagsläget men THQ kommer att demonstrera spelet under nästa veckas E3-mässa så vi hoppas ha mer information då.

I don't love the smell of napalm in the morning because my nybyggda veranda is burning

Du vet att de är skaparna bakom en av tidernas populäraste moddar? Grafiken var dessutom rätt okej när spelet kom ut, ljudet däremot är väl inte i toppklass. Men för att vara ett första spel från ett par vanliga moddare så är det inte illa pinkat! 28/05 Fuel of war var ett riktigt b-spel. Grafik och ljud är som bf1942 och spelet är verkligen kasst. Något som skulle kunna följa med i happy meal. Iofs kostade det mig 10kr men jag är arg att jag tog mig tiden att installera och patcha typ 6 gigabyte. Kaos... 28/05 hohoj 28/05 värt att notera är att manus författaren ligger bakom ett annat alster i filmvärlden med liknande tappning. http://www.imdb.com/title/tt0087985/ 27/05 +1 Det enda någorlunda realistiska scenariot vore om dom invaderade Sydkorea, eller möjligtvis Kina. Men NK över stilla havet till USA? LOL 27/05 Hahahaha, Nord Korea invadera något land över huvudtaget? Missförstå mig inte nu men ett land som inte har någon infrastruktrur, kassa landstyrkor beväpnade med hand-me-downs från kina, föråldrat flygvapen, i princip obefintlig marinkår och antik kärnva... 27/05 Tyckte deras förra var riktigt bra! Kul som satan att få köra mini stridsvagn och de andra fordonen. Konstigt att inte fler spelar det än battlefield måste jag säga. Däremot skulle jag vilja att de skipade multiplayer stilen i singel player! 27/05 Jag hoppas då verkligen att det här blir bättre än F:FoW som i min mening var riktigt dåligt. 27/05 Den fiktiva storyn utspelar sig tio år efter att ekonomin i USA totalhaverat och Nordkorea tar sin chans att invadera landet. Är det bara jag som tror att det här kan bli ett möjligt framtids scenario? 27/05 coolt, blev aldrig av att testa fuel of war men fasen verkar som deras nyaste har kmr ha en spannade story :) 27/05
Skicka en rättelse