Igår meddelade vi att spelhuset #High Voltage Software har action-öset #Gladiator A.D. på gång. Nu kan vi meddela att studion har ännu ett spel på väg, ett spel som dessutom marknadsförs som en riktig #Left 4 Dead-dödare.

#The Grinder är namnet på deras fps-baserade actiontitel designad för upp till fyra spelare samtidigt. Med The Grinder, som är Wii-exklusivt, försöker High Voltage göra ett Left 4 Dead för Wii-publiken - tror du att de kommer lyckas? Läs mer om spelet i IGN:s stora intervju.

Tack till radiuz för detta #nyhetstips!
Som de flesta andra säger: Ofta det kommer bli en L4D-dödare när det är Wii-exklusivt. Ett skämt. 28/05 Sluta dumma dig Desmin. Klart som fan det spelar roll vem som använder uttrycket, särskilt eftersom du talade som om utvecklaren gjorde det. Om du inte förstår vad du säger i de posterna är det ännu värre än om du bara är glömsk. Och det är fö. du som... 28/05 Varför finns det inte en ignore funktion för att slippa idioter som dig, Herbert. Jag kommenterade bara valet av att använda uttrycket "-dödare", spelar det någon roll vem det är som använde det? Du borde koncentrerade dig mer på att kommentera själva... 28/05 Herregud vad irriterande när folk säger ett spel liknar L4D när det är en PAINKILLER wannabe. är Killing Floor, Necrovisoon och Damnation och Mass Effect 2 också Left 4 Dead utmanare ?? ffs. 28/05 Dummaste jag hört, döda nånting som inte ens finns på Wii. Dessutom så klarar Wii inte ens av samma grafik som i L4D (och den är inte ens imponerande). 28/05 Tror utvecklarna nämnde i intervjun att det både skulle ha online och splitscreen :) 28/05 Gör vad som helst. bara det kommer något spel som kan försvara mitt inköp av denna trista maskin! 28/05 Kallas Aftonbladet-journalistik = man får fler läsare. 28/05 Men varför skriver man L4D-dödare i nyheten då? Does NOT make sense. Spelen finns på två helt skilda system, de utmanar inte varandra. Så onödigt att skriva sånt... snusk. 28/05 Låter lika bra som att blanda sin sprit med... ja säg fiskleverolja. 28/05
Skicka en rättelse