Den är road av spekulativa uppgifter (läs: rykten) pekar med fördel webbläsaren mot Shacknews där man frågar sig varför #3D Realms fortfarande inte lyckats leverera actionrökaren #Duke Nukem Forever till butik, än mindre visa upp den under någon av årets spelmässor.

Spelsajten lutar sig på, som det heter, "flera trovärdiga källor" och menar att utvecklaren under året haft bekymmer med en omfattande personalavgång. Då flertalet av de tidigare anställda haft ansvarsområden som bland annat innefattat animering och fysiksimulering skall produktionen av det kroniskt försenade spelet alltså stött på ytterligare problem. Även om 3D Realms för tillfället inte valt att bemöta uppgifterna skall ett officiellt utlåtande vara att vänta någon gång nästa vecka.

?

Vad tycker du? Kommer 3D Realms någonsin bli färdiga med Duke Nukem Forever? Är spelet överhuvudtaget längre intressant - eller är den fåordige och skjutglade huvudpersonen fortfarande efterlängtad av folk och fä? Sjung ut dina åsikter i FZ:s forum!

Äh! Vänta å se! Status: Spelets nuvarande storlek är på ca 8-9Gb. Dom ska hyra samma gubbe som gjorde rösten till duke från duke3d. Dom ska göra spelet till det mest interaktiva spelet som någonsin gjorts. Som GB själv sa "If you can't use it, You can... 31/08 Nog för att man har väntat länge och fortsätter vänta men om man ska vara ärlig så hade ett besked låtandes "Nu kommer det, eller iaf den 42/11'06.. Då står det på hyllorna och väntar på er" chockat mig mer.. Oh well, det dyker väl upp vid nästa gång... 31/08 Håller helt med. Hörde ni förresten att tidsresor blivit ytterligare försenat. Synd. 31/08 3DRealms: IT´s DONE! 3DRealms: DNF Has Gone Gold! btw... de som inte förstått det än att nuvarande versionen påbörjades i mitten av 2002. inte 1997. och denna mediablackout är bara bra. Det är just det som håller spelet vid liv. och all denna uppståndel... 31/08 Hur kan något som inte har ett release datum bli försenat? 31/08 Det är ju just skapa hype som de _inte_ vill för tillfället, annars skulle de inte haft en mediablackout. Det är meningen att det skall börja promotas och ypas när det är på väg att gå guld. Men pga det stora trycket från folk som vill ha spelet så blir... 31/08 jag tycker 3D Realms är lögnare hela bunten, de vill kanske skapa en stor hype kring denna spel .... det måste finnas en bra anleddning att de gör på detta konstiga sätt. 31/08 Vadå "orka bry sig om det här spelet" osv. Vad är belastningen? För övrigt så tycker jag att det ska bli kul att se vad 3D Realms åstakommit, då jag gillade Duke 3D och dess föregångare grymt mycket :D 31/08 Håller med om att Prey var ganska trist efter man vant sig vid de mest syratrippade spelinslagen. Men då får man ju också tänka på att Prey blev en kompromiss, det fick ju aldrig bli det spel som det var tänkt att bli från början (då tänker jag på det... 31/08 mmm...Istället kan de göra grafikprioriterande mainstreamspel som Duke Nukem och Prey. :D *duckar* 31/08
Skicka en rättelse