Förr i tiden lät man ofta en stordator, ni vet de där som fyllde hela rum, sköta kalkyleringar skickade från enkla terminaler. De senaste åren har tekniken börjat bli populär igen och kanske kommer vi att få se en liknande lösning mellan Playstation 3 och PSP. IGN har drar dessa slutsatser efter att ha läst en intervju med Sonychefen Izumi Kawanishi.

The interview then shifted to linking up the PS3 and PSP. "It's possible to have distribution of video imagery from the PS3 to PSP," said Kawanishi. "In other words, images that are rendered on the PS3 will be sent to the PSP via wireless LAN. If the PS3 is something like a home server that's placed in the center of your home, the PSP is an information terminal that you carry with you."

6900 kr? 1000 kr per spel? Vad får folk alltifrån egentligen... Ibland får man känslan av att de som rackar ner på PS3 gör det mest för att de är bittra över att de inte har råd att köpa en snarare än att det är en dålig konsol... men det är kanske natu... 04/09 PS3 kommer falla ner i grunden, bye bye!!!! Vem fan har råd med 6900kr+ spel som kostar 1000kr styck, en extra handkontroll lär kosta ungefär 1902830917239012kr också... orka.. 04/09 ...Utom Wii för det är inte så nedrans dyrt. 03/09 men kan folk HÅLL KÄFTEN ps3 är inte dyr ... ingen sa att xbox 360 va dyr vva fan den har varken hd dvd eller blue ray ... och de måste ni köpa till det är xbox 360 som är äckligt dyr ... ps3 är en gåva till folket ... som kommer kissa på xbox 360 på... 03/09 Visst är det roligt, men lite trist att kräva folk på att ha en gameboy för att få ut mer. 03/09 Som t.ex. Four Sword? Vaaaansinnigt roligt spel. Koppla ihop fyra Game Boy SP till en GameCube och man hade många timmars garanterad rolighet ;) 03/09 Har alltid hatat kraven på att ha småmaskiner för att kunna spela fler personer i ett spel. Tänker bara på spel som kom till Gamecube där du va tvungen att ha en Gameboy för att vara fler spelare. Löjligt. 02/09 sååå det innebär i praktiken att man kommer kunna spela upp en blurayfilm på ps3 och sedan titta på den (under täcket?) på psp? Ursäkta om jag är skeptisk men vad ska det vara bra för? :) 02/09 Vad är det för negativt snack, se det mer som en awesome möjlighet för personer som kommer inneha båda apparater. 02/09 blir en äckligt dyr fjärrkontroll till den redan dyra ps3 02/09
Skicka en rättelse