Medan tusentals spelare jagar buggar i den öppna #Battlefield 2142-betan passar IGN på att titta närmare på några av slagfälten från fullversionen. En banorna som gås igenom återfinns i nämnda beta, men enligt skribenten var de tre liknande i upplägg och spelmekanik.

Despite some of the differences, the maps felt strangely familiar to each other. They had their visual variations and dissimilar missile silo positions, but after a few minutes of intense play, the maps blended into one another. Even so, we still had fun, though heard one disheartening fact.

Är det någon som har en extra nyckel att dela med sig? Vore kul att prova betan. 05/09 haha helt rätt, detta spelet har gått i graven för längesen. skitspel 04/09 Hur kan du vara så säker på det... För att de lämnade 231 buggar i BF1942? För att de lämnade 529 buggar i BFV? För att de lämnade 417 buggar i BF2 och dessutom skapade 68 nya? Räkna med att releasen av 2142 inte skiljer sig något märkbart från betaclie... 04/09 Det är svårt och testa under en längre tid, du vet vad jag menar om du är beta testare.... :O 04/09 Förstår inte vad folk ser i BF2142, det är bara en ful modifikation och ett desperat försök av EA att tjäna pengar på uttjänt skit, jag spelade bf2 till förbannelse, spelet va skit hela tiden dock väldigt roligt den tid jag spelade det, sen patchade dom... 04/09 Gillar 2142 väldigt mycket, har vuxit till sej...I början tyckte jag det var halvkasst men nu så väntar jag med spänning på fullversionen. Betor är buggiga och viist det är låg nivå på betaforumet, men utv3ecklarna läser där. De kommer fixa buggarna til... 04/09 Håller med PoE2 är riktigt jäkla kul. Har spelat det som fan senaste tiden. BF2142 suger om man jämför. 04/09 Vore synd och skam om spelet inte blir bra ... det ser ju så jäkla läckert ut. Titan spelsättet lät ju dessutom riktigt tufft, men det kanske bara ser bra ut på papperet. 04/09 Att de inte svara behöver inte betyda att de inte läser. Sedan kan man ju inte undgå att fråga sig vilken nivå buggrapporterna ligger på när man läser kommentarerna i den här tråden. Hur många betatestar för att hjälpa till, och hur många "testar" för... 04/09 gillar assult klasen i BF 2142 :) 04/09
Skicka en rättelse