På tio år har [[LAN]]-festen [[DreamHack]] gått från en källarlokal med en handfull deltagare till enorma Elmia-hallen och över 6 000 sammankopplade datorer. I vinter ämnar dock arrangörerna att ta ännu ett kliv framåt och den grovhuggna tillfälliga hemsidan säger att de sikter på 10 000 deltagare, en siffra som låter otrolig men som inte är omöjlig med facit i hand från tidigare biljettförsäljningar som haft [[Zerg]]-fart.

FZ kommer givetvis (och som vanligt) att vara på plats mitt i mörkret med snabba nyheter och roliga aktiviteter. Vi ses där.

Tack till Johan för detta #nyhetstips!
Ja fan vad trevligt det var förr när demoscenen levde och frodades. Jag har många trevliga minnen från den tiden. 12/09 Ska bli intressant att se hur dom får dit 10k pers när dom inte kan fylla det nuvarande. De senaste Dreamhacksen som har varit har ju haft en mängd lediga platser. Sen så har dom alltid problem med personal... 12/09 SATAN!!! Alltså din avatar är det bögigaste jag har sett på år och dar! Kan du inte bara ha som alla andra små nissar här ha en bild från ett spel? 12/09 Ett lan som har mer än 30 deltagare är inte längre mysigt. Och lan som inte är mysiga är bög. Just det, bög. 12/09 Skulle aldrig far apå nå sånt evenemang som dreamhack, jag säger bara orka :) 12/09 Vilken tur att Bin Ladin jobbar för CIA och att vi i sverige tillverkar mördarvapen till USA. Så allt är nog lungt. 12/09 :P man sitter nog i sovhallen...den är väll störst...fast 10.000 är nästan mer än dubelt så mycket som DHS06... YEEEAAAAHHH!!! 8) billjetterna tar nog inte slut lika fort dock:up: 12/09 Om Bin Ladin skulle haft något emot oss då är jag 90% säker att han skulle bomba Dreamhack. 10.000 pers. Oskyldiga...Nu börjar det bli lite väl svettigt och trångt därinne. Kanske blir dh någon gång. Är inte så intressant. 12/09 Har vart där en 4 gånger (känns väldigt konstigt när man tänker tillbaka på det) tror jag. De första var verkligen ena rejäla upplevelser. Man blev seriöst deppig när det började närma sig hemfärd. Första gången (dhw02) åkte jag dit med enbart en polare... 12/09 Jag åker nog mer dit för eventet helt enkelt om jag ska dit någongång, men när jag läste om senaste Dreamhack så verkade det helt enkelt förstört av folk som inte tar hänsyn till andra så man får se om man vågar sig dit någongång. 11/09
Skicka en rättelse