Nyligen tillkännagav #Sony att man inte når målet med världsomspännande release av [[Playstation 3]]-konsolen. I Japan och Nordamerika släpps konsolen som planerat i mitten av november, medan PAL-områden, bland annat Europa, får ge sig till tåls tills i mars nästa år.

GameDaily.biz har grävt lite i ryktena och kommit fram till att tillverkningen drar igång i slutet av månaden och att man räknar med att få ut omkring 2,4 miljoner enheter innan årsskiftet; klart lägre än beräknade 4 miljoner. Däremot räknar man med att nå målsättningen 6 miljoner skeppade enheter i mars nästa år, mycket beroende på ökad tillgång på problembarnet, blu-ray-spelaren, i januari. Mer information om läget för maskinen lär dyka upp under Tokyo Game Show, som hålls den 22 till 24 september.

VA!?! De va de värsta! Nu är de du som är så snäll och går tillbaka och läser mitt inlägg! Fan! Ja har ju skrivit en del vettiga saker tom dammit!! 13/09 Nä, jag hoppa över det :-) 13/09 Haha! Tack :) Trodde inte någon ens skulle orka läsa allt de där. Blev ju lite text hehe :D 13/09 Har haft min ps2 i några år nu och aldrig haft problem med den, dock hade den funnits på marknaden ett antal år innan jag införskaffade den också. ps3 är nog den konsol jag är mest sugen på, men det blir till att vänta ett tag med den med, tills man får... 13/09 Haha.. va dillar du om!? Quality Assurance har väl inget med om DU tabbar dig. Skall man översätta det där i "x360" snack så skulle det vara då att " Om du köper en ny x360. Förväntar du dig då att du ska tappa den i backen några gånger?" Quality Assura... 13/09 Problemet i Microsofts fall är väl att den felande procenten är ovanligt hög. Det är massvis med folk som har problem av den allvarliga sorten. Senast när Dead Rising släpptes och som har orsakat massor med döda 360. Förhoppningsvis, eftersom PS3 inte... 13/09 Tja, vissa tror ju att det är jättebra att flytta på ett xbox och vrida runt det 360grader samtidigt som man spelar :P Jag har då varken haft vare sig repade skivor eller något annat. Den enda gång jag trodde jag fått "Red ring of Death" var när jag int... 13/09 Länk plx 13/09 Enligt ganska säkra källor började produktionen av Playstation 3 FÖRRA veckan! 13/09 hahaha lycka till! 13/09
Skicka en rättelse