I går kunde vi rapportera att en spelbutik på nätet råkat läcka namnet på en expansion till #The Elder Scrolls IV: Oblivion i lite väl tidigaste laget, men att man fort efter att Gamespot avslöjat händelsen tagit bort spelet från de digitala hyllorna. Gamespot fick inget svar från #Bethesda angående om expansionens namn verkligen läckt eller om det var ett misstag från butiken. Namnet på expansionen skulle vara, om inte bara butiken gissat vilt, Knights of the White Stallion.

En annan spelsida, 1UP.com, har nu fått ett svar från Bethesda. Studion berättar att Knights of the White Stallion var namnet på ett uppdrag i Oblivion. När man tryckte på lite släppte Bethesda sin vanliga kommentar; "No announced plans for any add-ons, expansions, or new content. If that changes, we'll let folks know".

En vild gissning är att uttalandet inte är något annat än ett tappert försök att kämpa vidare med en sedan länge illa dold hemlighet.

Innehöll däremot en dörr som bara gick att öppna om man köpte en addon. Sådan utveckling vill jag gärna slippa. 14/09 Precis, nu kan ju iofs bethesda göra en bra fortsättning på Fallout. Men det hade helt klart kännts bättre om personerna som var med och utvecklade 1:an, 2:an och Van Buren som fick ta över efter Black Isle. *Host* Obsidian *host* Nu hade Bethesda massa... 13/09 Innehöll Oblivion bara fyra dörrar och en dörr? nej jag tror inte det. Självklart måste dom ju släppa något rejält, men jag tycker dock endå det är bättre dom tar lite betalt för sina addons - än att dom strutar i det helt. Jag vill slippa betala massa... 13/09 Ankh, med den mentaliteten kan de ju lika gärna släppa ett spel som innehåller fyra väggar och en låst dörr, sen får du köpa dig ut, och sen köpa dig fram genom spelet. 13/09 Sant, men hellre att dom ger oss saker på det sättet än inget alls ju :D ....sen kan man ju få just dom grejerna lite billigare på andra sätt ;) 13/09 Tja, lite aggressiv blir jag väl eftersom Oblivion missköttes på så många olika sätt :) Jag är däremot ett stort fan av Morrowind, som är ca 20ggr bättre än uppföljaren. Men oavsett tror jag inte att Bethesda är rätt utvecklare för Fallout 3. Definitivt... 13/09 Du verkar väldigt aggressiv mot Bethesda, men personligen har jag gillat alla Elderscrolls spelen och dom har mitt fulla förtroende. Jag gillade även deras piratspel faktiskt. Edit: Är det inte EA så är det Bethesda folk klagar på. Eller något annat för... 13/09 Behöver vi ett Fallout utvecklat av Bethesda? Jag är tveksam :\ 13/09 Bloodmoon var en underbar expansion till Morrowind. Det borde vara dags för en till Oblivion nu, jag är smått less på Cyrodiil. 13/09 Baah, skit i expansioner och ge oss Fallout 3 istället. Är det bara jag som tycker expansionerna till Morrowind känts lite meningslöst till ett spel som redan har ett slut. Ändå mer om man klarat spelet också. 13/09
Skicka en rättelse