Om vi ska tro ett foruminlägg på Beyond3D så innehåller det senaste numret av den japanska speltidningen [[Famitsu]] en del intressanta detaljer kring Gran Turismo till [[Playstation 3]]. Den versionen vi fick se i högupplöst förmat under E3-mässan kommer att heta just #Gran Turismo HD och ska vara en mellantitel innan #Gran Turismo 5 släpps under 2008.

Spelet ska enligt uppgifterna i forumet släppas i två versioner, Premium och Classic, och skillnaderna mellan dem har fått många att ilskna till. Premium-versionen ska innehålla 30 bilar och två banor, med möjlighet att köpa lika många till, medan Classic-varianten inte har något från start. Istället köps dessa online från ett urval av 750 kärror och 50 banor till priser från en halv respektive två dollar.

Innan det bekräftats från officiellt håll ska sältan i inlägget självklart justeras efter tycke men om Oblivion-prylarna väckte starka känslor lär det här bli rena åsiktsorkanen.

Här är en shysst artikel på ett besök hos PD i dagarna.. ger lite mer info om vad som skall hända + att jag blev sugen på en simulator till GT4 för 40.000 $ !! Tales of Polyphony.. (http://uk.gamespot.com/events/tgs2006/blog.html?event=tgs2006&topic_id=... 24/09 Allt beror väl på vad grundspelet kommer att kosta? ..är själv ett GT freak och kommer absolut att köpa HD i väntan på GT5. Det är ingen här inne som har tänkt på att GTHD egentligen är en upphottad version utav GT4 , och därmed så kan ju någon ha tänkt... 24/09 Varför inte bara släppa ett spel precis så som det var tänkt? Jag tycker att det är bakåtsträvande att släppa ett spel som inte går att spela som man sedan måste köpa vitala delar till. Det är som att sälja en bil utan en ratt. Konsumenter gillar inte... 22/09 idioter.....:O 22/09 något jag vill veta, är det bara 30 bilar med TOTALT i detta GT spelet? eller är det fler? hur ska man spela åt sig de bilarna då,.. får man dom upplåsta genom att klara av viss race och då måste köpa ut den för en halv dollar? har jag ett spel så vill... 21/09 ärligt tala va är poäng med att ens spela spelet ska man ha ett lira ska man ha ellt från början och behöva köpa en massa delar till de och man man inte är nöjd då med den bilen eller mapen som man nu har köpt får man pengar tillbaka då eller? nä fan... 21/09 joo.. håller med lite där. Vem har sagt att sakerna kommer bli så avsevärt mkt billigare? De kanske kostar lika mkt, men att du tillslut måste betala extra för att få allting till. Bra för företagen, rent sagt ut värdelöst för konsumenterna. 21/09 Tidigare skickade utvecklare med sånt utan extra kostnad. GT4, som GTHD är en jäkla konvertering av, hade 750 bilar medskickade. Men nu är väl de tiderna då man kan köpa fullvärdiga spel snart slut. Nu köper man dem i små paket åt gången, för en sammanl... 21/09 vadå dem kan ju inte sälja ett spel utan bilar? hur funkar det där egentligen? 21/09 Det gör det inte mindre korkat. 21/09
Skicka en rättelse