På den officiella hemsidan för #Battlefield 2142 meddelar #EA och #Dice att spelet är färdigt. Efter en dryg månads öppen betatestning tycks allt vara på plats och många butiker har angett den 19 oktober som releasedatum, något som dock inte bekräftats.

EA and DICE are pleased to announce that Battlefield 2142 has gone gold. Meaning that after months of internal testing and balancing, the game has been handed over to the quality assurance team for final testing. Congratulations to everyone involved, and a big thank you to everyone involved in the Beta testing.

Givetvis "MICE" ber om orsakt for stavvfellet! Dice?, det är fråga om preferens, och jag föredrar nog möss, för när katten är borta dansar EA på bordet och sopar alla konkurrenter och missnöjda kunder under mattan! /S 27/09 "Are you men or Dice?" skulle det väl vara? 26/09 Men or Mice menar du nog ;) eller Man or Mouse :P Men jag håller delvis med dig faktiskt, problemet är bara att jag gillar starkt EA's spel (inte deras buggar dock) 25/09 @ Orbek! Du menar väl till UR-ANUS skyar va *lol* @ Slartibastfast Jag går helt och hållet på tidigare rellar av KVALITE som ID har proddat. Sure, Q4 var inte i närheten av DOOM3, eller Quake 3 serien, och det är är inte många som har provat QW:ET Demon... 25/09 Haha ja DET är höjden av grymhet...dom kan tvinga honom göra matteprov eller något :) 25/09 Japp, jag skickar ett par polare till honom. Flera av dem är lärare. *ryser lite av sadistisk mysglädje* ;) 25/09 Precis, det är vad jag sa tidigare också. Bara för att dom är uber på programmera gör det inte tvunget spelet bättre. 25/09 Inte EA som kodar BF.. kan visserligen hålla med om att Quake 1-3 varit ganska stabilt kodade men bara för att de e stabila gör det väl inte dem till ett bättre spel? allt handlar om spelglädje 25/09 ...och om han INTE drev med dig - ska han få utstå smärta som är legendariskt till och med i helveted då? :D 25/09 Så vad du säger är att det egentligen skulle räcka med att skeppa ut de uppdaterade filerna i en zip-fil, som man sedan packar upp till installationskatalogen? I så fall förstår jag inte varför de har krångliga patchsystem och program där man får vänta... 25/09
Skicka en rättelse