Den som absolut inte vill veta något om handlingen i amerikanska Valves kommande [[FPS]]-titel #Half-Life 2: Episode Two gör klokt i att titta bort nu - ordentligt. I en artikel på CNN.com berättar företagets frontfigur [[Gabe Newell]] att man planerar att, som det heter, "döda en av varumärkets återkommande karaktärer". Det måhända kontroversiella tilltaget - som säkerligen lär röra upp heta känslor hos spelseriens anhängare - sägs vara ett sätt att kvalitetssäkra handlingen. Genom att visa hur livets sköra villkor även gäller i Half-Life 2 menar Newell att spelaren verkligen skall oroa sig för sina [[AI]]-styrda medspelare.

<img src="http://wiki.fz.se/images/thumb/7/7b/150px-Barney_calhoun.jpg" alt="" width="75" height="66"></img>
... Calhoun?Vem det är och hur det går till? Newells ord förblir än så länge grund för rena gissningar. Räkna dock med att [[Alyx Vance]], Dr [[Eli Vance]], Dr [[Isaac Kleiner]] och inte minst [[Barney Calhoun]] är tänkbara kandidater - alla är de namn som flitigt figurerat i seriens hitills utgivna spel. Någon gång i början av [[2007]] är det tänkt att Valve skall lägga korten på bordet då man skall släppa Episode Two tillsammans med #Portal och #Team Fortress 2.

BLOD BLOD BLOD!!! JAG VILL HA BLOOD!!!!:D:D:D PWN PWN PWN 04/10 Hehe precis över mitt inlägg till och med. Jag var lite lat och läste bara kommentarerna på första sidan :) 04/10 Yesss detta kan verkligen få igång hypet igen för min del i alla fall.. Va mäktigt om Alyx skulle dö och sen visar det sig i slutet av episode 3 att hon in fact fortfarande lever etc etc eller något liknande.. Det skulle verkligen vara ett scenario som... 04/10 Mossman dör inte i Episode 2-trailern, det är bara så det ska se ut. Eli Vance och Kleiner ser exakt samma video som alla spelare såg i Episode 1 tillsammans med Alyx i Gordon's skepnad. Och man kan se Judith fly runt hörnet i videon. Det garanterar sjä... 04/10 Hmm... jag sa ju samma sak ungefär, alldeles utan stöd från filmvetenskapen. Skillnaden är bara att om det inte är Eli som dör så är det i mitt fall bara en gissning som slog fel, medan du får äta upp din filmvetenskap ;). 04/10 Vill ha EP2 NU, NU!. Och DOG får inte dö för jag är så förbannat kär i honom. Hans känslor sprudlar verkligen. 04/10 argh, bara rubriken avslöjar för mycket tycker jag. :( 04/10 Läser man den här tråden så får man skylla sig själv för spoilers. Jag kommer inte ihåg exakt, men jag har för mig att i någon utav filmerna från Episode 2 så dör ju Dr. Mossman, och Eli säger att vi skulle inte lämnat henne. Men hon är ändå ingen återk... 04/10 Om Barney ryker börjar jag gråta. 04/10 Satsar mina slantar på att det är Alyx pappa som stryker med. Har man som jag läst filmvetenskap så är det lätt att se att det låter mest troligt att döda honom. Gör man det får vi genast en gråtande Alyx med stort hämdbegär. Ska man dessutom döda någon... 04/10
Skicka en rättelse