#EA/#dice|Dice meddelar att #Battlefield 2142 kommer släppas i en Collector's Edition, det vill säga en specialupplaga med diverse extra godsaker. CE-versionen köps för 50 euro (knappt 500 kronor) genom nedladdningstjänsten EA Downloader. Lockbeten är tillgång till demoversionen ett dygn innan pöbeln och en dokumentär om tillverkningen, filmad på Dice Stockholmskontor.

När kan vi vänta oss ett demosläpp då? Tidigare rykten har talat om någon gång denna vecka, vilket låter rimligt med tanke på att BF-spelen brukar föregås av en demo (spelet släpps om ungefär två veckor). Gamershell säger sig veta att demopremiären blir i morgon, onsdag, dock utan källhänvisning eller uppgift om vilken version det gäller - den publika eller CE-varianten.

*suckar djupt* 04/10 Jag väntar med att köpa 2142 tills efter demot är släppt så blir det billigare att köpa online... *duckar för flames* 04/10 Angående det där med att man bara kan ladda ned programvaran 20 gånger med EA downloader. Fastnade jag litet för. Var nära att köpa innan jag hörde det. Jag mailade deras kunsupport med frågor angånde detta och fick ett förvånansvärt snabbt och trevligt... 04/10 haha :D 04/10 Hörde samma sak Ankh. Alltså, så lamt att tjäna extra för en demo. :P Also, seems like someone is having trouble with their TPS reports. Did you get the memo? 04/10 förresten, betalar man extra för demot? ;) (kunde inte låta bli :D) 04/10 Nej, det kostar inte extra! läs igen. Man kunde boka spelet på EA downloader innan och då kosta det exact lika mycket som nu, skillnaden är att man får även demot 24h tidigare, och lite extra godis. Dom medela även att alla som hadde bokat innan kommer... 04/10 Japp. Man betalar ett par spänn extra för att få demot en dag tidigare detta enbart för att tjäna pengar vilket iofs är rätt,alla företag vill ju tjäna pengar. EA/DICE kan bara rannsaka sig själva för den kritik de får, de har själv bäddat denna säng... 04/10 MAN BETALAR INTE EXTRA!! Den fysiska kopian gör istället att speltilvärkarna får mindre per sålt spel, online så får dom mer då pengarna inte går åt att trycka på skiva och sända ut. och för att få folk att köpa online får man BONUS saker med, det kosta... 04/10 Skulle iofs kunna finnas en specifik thread för EA/Dice bashing istället imo. :) 04/10
Skicka en rättelse