Ryktet om en nära förestående #Battlefield 2142-demo har övergått till fakta - smakprovet kan inom kort förladdas via EA Downloader. När den går live är fortfarande okänt, men som vi nämnde i går kommer folk som köper samlarutgåvan av spelet kunna testa den ett dygn före gemene man. Gamespot vågar sig på att lista demons innehåll: banan Sidi Power Plant och de båda spelformerna conquest och titan.

I en relaterad nyhet kan nämnas att #EA efter det fulla övertagandet av #Dice i måndags stängt företagets kanadensiska avdelning.

On the morning of Oct 2nd hours after EA finalized the buyout of DICE, it closed the Canadian subsidiary DICE Canada (Developers of BF: Vietnam and BF2: Special forces). There where 28 employees at the Canadian office.

Hale? 05/10 Dice Stockholm kommer alltid finnas kvar, för det är kompetenta människor som jobbar där. Lägger Ea ned detta kontor, snacka om att skjuta sig själv i foten.. Kanadakontoret har ju tyvärr inte fått till det ordentligt med bf2 så det var ett alldeles kor... 05/10 :D 05/10 hahahaha :D 05/10 Oh yeah, fler hippies till spelbranschen! http://susning.nu/Proggare 05/10 Kunde fn inte säga det bättre själv *tummenUpp* Nu när Borgarna har vunnit, kommer 2007 blir ett vääääldigt bra år för företagare. Då många av våra svenska/höga skatter kommer att sänkas en liten/stor bit. Vet inte om det blir så att dem kommer slopa... 05/10 Fantasier att undermåligt patchande skulle bero på att några kodare råkade göra fel... 05/10 Om så skulle ske (vilket jag starkt betvivlar), så får du se det från den ljusa sidan. Den dagen ett spelföretag går under så kommer det loss många duktiga spelutvecklare, som kan anställas av andra företag eller starta upp på nytt som oberoende utveckl... 05/10 Har skrivit det förut, så jag upprepar mig. Det mest sannolika är att EA kommer öka antalet anställda i Sverige från dryga 200 till det dubbla. De talar själva om att de siktar på 800 anställda. Varför? Ja, inte för att de är snälla, den saken är klar.... 05/10 Så fort skenet och glorian trillat av DICE huvuden, d.v.s när b´BF2, 2142 är gamla nyheter. Så begraver EA dice under ICE'n Big dirtnap för hela gänget! Säljer man taskerna till räven, i det här fallet EA så får dom skylla sig själva, dröjer väl inte... 05/10
Skicka en rättelse