Går igenom förbättringarna och nyheterna i årets upplaga av Codemasters Formula-simulering – missa inte!

Den första gameplay-videon från #Codemasters lovande #F1 2011 har dykt upp, och visar upp ett antal av de förbättringar och nyheter som årets upplaga bjuder på. Spana in den nu!

[video=9327]

F1 2011 släpps den 23 september till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Varianter till 3DS och Vita är också på väg vid ett hittills okänt datum.

Det där är "in-game", inte gameplay. 10/07 Dra inte förhasta slutsatser nu eftersom spelet är fortfarande jobb och kan bli bättre. Dem lyckades bra med DiRT 3:an. Jag kan hålla med dig om att det saknas Saftey cars i F12010 och man inte får den riktiga känslan av det. Men man ska inte fördöma... 09/07 Så det faktum att du tycker att det är "skitskoj" (utan att ge några direkta argument för varför) invaliderar alltså alla andras åsikter om spelets uppenbara brister? Har du möjligtvis sommarlov just nu? En så kort utvecklingstid är sällan ett bra tecke... 09/07 Jag tycker att f1 2010 är skitskoj. sluta gnäll. 09/07 Tycker lite synd om F1-entusiasterna som tvingas leva med att Failmasters sakta men säkert förstör genren, precis som de förstörde namnet Operation Flashpoint. Säga vad man vill om Sony, men de gjorde åtminstone ett bra jobb med F1 Championship. Det är... 09/07 F1 2010 hade fejkade kvalificeringstider, vissa förare gjorde inga pitstops, random punka utan att man gjort något fel, du kunde vinna på svåraste i en lotus, saknade funktioner som gör F1 en helhet såsom saftey cars. Hur man kan tycka ett spel är okej... 08/07 Håller med, visst F1 2010 hade en del buggar, men patchen fixade ju mycket. (dock inte det otroligt störande "invalidated lap" i timetrail, trots att man inte ens tjänade tid då man var av banan) Hur som helst ser fram emot 2011 och det ska bli intressa... 08/07 Tycker det är helt ok med ett spel per år i en sån här genre. Hellre en långsam iterering och stadig puts av ett spel än en total re-make vart tredje år. Det bygger ju iofs på att spelet i grund är sunt, vilket jag tycker F1 2010 är. Spelar det fortfara... 08/07 Tycker dessa formel1 spel är totalt onödiga. Samt alla andra spel som ska ges ut ett per år. Så synda att man inte tar två/tre år på sig gör något som har lite kvalité och inte bara pängagiriga ihophafs. Kör LFS FFS: 08/07
Skicka en rättelse