Kanadensiska Bioware menar att de lyssnar på sina fans, kanske mest av alla i hela spelbranschen.

I en Gamespot-videointervju förklarar #Mass Effect 3-producenten Jesse Houston att #Bioware antagligen är den spelutvecklare som lyssnar allra mest på fansen.

– Vår community är extremt viktig för oss. Inte bara Bioware Social-avdelningen, utan också saker som Twitter och Facebook. Våra fans är verkligen de vi bygger spelet för. De är de viktigaste människorna i våra liv och vi lyssnar förmodligen mer på dem än någon annan utvecklare jag någonsin sett. Varenda bit feedback som dyker upp i forumen läser jag. Vi reagerar så mycket som är mänskligt möjligt på det, säger Mass Effect 3-producenten Jesse Houston.

Skyll dig själv för #Dragon Age II.

Att säga att EA var inblandade i DAO är väl att tänja sanningen ganska rejält? Dragon Age utannonserades på E3 ´04 EA köpte inte Bioware förrän ´07 vilket betyder att DAO hade varit i utveckling minst tre år (troligen mer) och om jag kommer ihåg rätt... 14/07 Förstod din poäng. Jag ville bara vissa att jag inte höll med. Då ea varit inblandade i da1, da 2 och mass effect 2 vilket är alla spel bioware släppt sen ea köpte upp dom. Tycker själv att det är en väldigt stark lineup och det talar gott för samarbete... 14/07 Nähe? Men då förstår du ju uppenbarligen inte poängen. Jag frågade inte om du gillade DA1 eller inte, utan jag förmedlade min poäng genom att dra en relativ jämförelse mellan DA1 och DA2 som Mass Effect inte har något att göra med. 14/07 *host* DA2 *host* 13/07 Tycker att me2 är det bästa rollspelet alla tider. Tätt följt av av me1. DAO är även det ett av de bästa men gillar inte riktigt den typen av rollspel (inventorymanagment så in i helvete etc). 12/07 Om vi skiter i ME och fokuserar på DA1, vad blir då ditt svar? Min poäng var att Bioware var i framkanten när det gällde rollspel och dylikt till PC, tills de blev uppköpta av EA. Sedan dess har man vart tvungen att ta allt de säger med en nypa salt,... 12/07 ni som klagar på DA2 får tänka på att EA var med i bilden i det hela !!!!!! bioware är dom bästa enligt mig ! 12/07 Sicket jävla skitsnack! Jag älskar Mass Effect (1+2) men att de lyssnar? Ha! 12/07 Om detta stämmer betyder det att Bioware's fans är alldeles galna och totalt tossiga och att BioWare är ett företag att undvika om DA2 är ett bevis på det han säger... 12/07 Var är uppföljaren isåfall till baldurs gate 2? kotor?? 12/07
Skicka en rättelse