Deus Ex är en äkta pc-klassiker, vilket har satt en enorm press på Deus Ex: Human Revolution-utvecklarna att nå upp till originalets höjder.

När #Deus Ex: Human Revolution-regissören Jean-François Dugas får frågan om hur det känns att följa upp en av tidernas största pc-klassiker så avslöjar han att det självklart är en enorm press. Men #Eidos Montreal tycks övertygade om att de kan göra originalet rättvisa.

– I början var en del hardcore-fans oroliga över om det blir ett äkta Deus Ex-spel eller inte. Vad kommer det bli? När vi började visa upp spelet och folk spelade det så blev de väldigt entusiastiska, de kände verkligen att det var en värdig uppföljare i Deus Ex-universumet. [Även] när vi utvecklade det var vi säkra på att vi gjorde ett Deus Ex-spel, att det skulle bli bra. Men du kan aldrig vara helt säker på hur bra du lyckats förrän du visar det för folk utifrån, säger regissören Jean-François Dugas.

Deus Ex: Human Revolution släpps i augusti till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Du läser mer om spelet här, ta om inte annat en titt på förtitten.

Skicka en rättelse