See you starside!

Förra veckans Bungie Day-tillställning firade att #Bungie nu är ett 20 år gammalt företag. Men det var inte bara jubileumsfirande, utvecklarna passade också på att tacka av #Halo-serien som utan tvivel är det mest framgångsrika varumärket studion jobbat på hittills.

– Tack så mycket för att ni gjorde att vårt 20-årsjubileum, och detta årets Bungie Day, sparkade så mycket röv. Medan vi förbereder oss på att bli fans till det universum vår studio skapade för över 10 år sedan så är det skönt att veta att vi kommer vara i så fint sällskap, skriver Bungies community manager Eric Osborne.

– Vissa kanske ser denna förändring som en bitterljuv händelse understruken av en känsla av saknad och ledsamhet. Vi känner inte så. Halo är i goda händer... era. Halo är ert nu. På många sätt har serien alltid varit det. De nya ställföreträdarna kommer att sträva, precis som vi gjorde, efter att vara värdiga förvaltare, men det är ni som har makten. Håll dessa karaktärer och historier och världar till samma höga standard som ni gjorde när vi satt vid rodret, men tillåt dem alla att blomma ut och förändras och växa på de sätt de måste, skriver Eric Osborne.

#Microsofts interna studio #343 Industries är de nya Halo-utvecklarna, och just nu jobbar de på en nyversion av #Halo: Combat Evolved som väntas ut i november. Samt, såklart, #Halo 4.

För att läsa hela Bungies brev till Halo-fansen klickar du dig hit. Det är väl värt en genomläsning för den som varit med på hela resan.

Skicka en rättelse