Ryssland och Europa, Nordamerika och Latinamerika, Korea och Taiwan. Fler spelare, mer av allt till säsong 3.

#Blizzard meddelar att regioner i och med säsong 3 kommer länkas ihop. Detta innebär att Europa och Ryssland kan möta varandra, Nordamerika och Latinamerika likaså och som pricken över i:t kan Taiwan möta Korea.

– Först och främst, en ihoplänkad community innebär en större spelarpool vilket förbättrar vår automatiserade matchmaking. Vare sig du är en elitspelare eller en bronsstjärna innebär fler spelare att vi ges möjlighet att hitta en match åt dig snabbare och mer pricksäkert, säger officiella blogginlägget.

– Spelare ges också tillgång till en större mängd "custom map games", vilket i sin tur innebär större publik för nivåkreatörer. De av er som har vänner i den länkade regionen kommer också kunna lägga till dem på era vänlistor på Battle.net så fort länkandet är klart.

Kort och gott utlovas det att det inte ska påverka negativt, men att du får fler potentiella vänner. Känner du kanske någon i Ryssland du brinner för att spela med eller mot?

Ligger själv i diamantligan men tyvärr tror jag inte det räcker. Masters eller grandmaster e det som gäller. 14/07 JaPp de går o cheat... Jag lyckades få 2 killar bannade pga, något jävla axx i deras resurser, en GM whispa mig typ 1 timme efter att jag anmält det =) 14/07 Hmmm nu kommer det över massa mer PVT's till night special forces.. fan om de laggar ner mina NSF rundor med sina trädatorer 14/07 Men hallå, allt detta snacka om att ryssar cheatar, går det ens att cheata på SC2-laddern? Håller dock med om att ryssar inte vet hur man uppför sig i onlinespel ö.h.t, särskilt Left 4 Dead. I Star2 har jag dock råkat ut för en ryss som skrev att han... 14/07 http://us.battle.net/sc2/en/blog/3031252 Verkar som att de skjuter upp datumet väldigt mycket, senast jag läste var det den 18:e Juli, nu står det 26:e Juli..... sadface.. 14/07 16e Juli kommer s3 tror jag. Och håller med dig. Går verkligen inte att spela med ryssar jävla fuskare hela bunten. Blir att köpa ett KR konto. Tur att man har bra bredband. 13/07 Från vad jag märkt i WC3 så är det typ bara ryska banor med konstig text... Deras bano är ganska bra om man ignorerar saknandet av text :P 13/07 Och hur fuskar man i sc2? låt oss inte vara så jävla inskränkta nu va... ge det en chans och att dra alla från ett land över samma kant luktar så jävla illa. 13/07 De sade att regionslåsen skulle försvinna inom 60 dagar efter spelet släpptes. Tog väl närmare 365. Och då gör det ingen större skillnad då det fortfarande inte är länkat mellan Europa och Amerika. Jag kunde spela Starcraft 1 med mina amerikanska vänner... 13/07 Nu blev jag helt plötsligt riktigt tacksam över att inte äga Starcraft 2!!! Första gången jag spelade mycket mot ryssar var i MW2....fick nog av dom redan då. Jag tycker synd om er som det här går ut över, I really do 13/07
Skicka en rättelse