If it ain't broke, break it! Infinity Ward kommer att flyga in speciellt utvalda buggtestare med uppdraget att göra allt i sin makt för att krascha Modern Warfare 3. Anledningen? Buggarna ska elimineras till releasen.

Call of Duty har skördat orimliga framgångar. #Black Ops har sålt i närmare 14 miljoner ex – och det enbart i USA. Men Activision har också fått utstå massiv kritik för buggar och spelare har hela tiden hittat nya sätt att ha sönder spelen. Över 200 000 videoklipp på Youtube talar sitt tydliga språk.

Med #Modern Warfare 3 hoppas man slippa vara lika sårbar. Infinity Ward kommer att flyga in nyckelmedlemmar från Mapmonkeys, ett community som är specialiserade på att hitta buggar. De har tidigare jobbat med Call of Duty-spel, men då bara 2-3 dagar åt gången.

– Det var inte på långa vägar nog med tid. Den här gången kommer Infinity Ward att hålla oss kvar en hel vecka så att vi kan hitta fler buggar och glitchar än någonsin tidigare! Jag vet att det går emot Mapmonkeys principer, eftersom vi frodas av att hitta och dela glitchar med varandra, men det här är en otrolig möjlighet som vi inte kan tacka nej till, berättar Mapmonkeys grundare, "Rezzzo" i ett foruminlägg.

Skicka en rättelse