Svarta solglasögon, high tech-prylar och gott om mystik – senaste Deus Ex: Human Revolution-rullen är konspiratoriskt hemtrevlig.

42 dagar kvar till #Deus Ex: Human Revolution-släppet. Exakt hur mycket längtar du efter ett av sensommarens hetaste spel? Utvecklarna förklarade i förrgår att de känner pressen på att följa upp den legendariska ettan. Att döma av dagens trailer tycks åtminstone Deus Ex-mystiken träffa rätt.

[video=9177]

Tror du Deus Ex: Human Revolution blir en värdig uppföljare?

Jag hoppas de släpper mod-verktyg eller att någon hackar ihop det ändå... Så att det går att rätta till skavankerna... 15/07 Jag gillar det de vill uppnå med spelet, men det finns en del saker jag stör mig på, vid takedowns så pausas spelet, om du ställt till det i början av en nivå så folk letar efter dig så nollställs det när spelet laddar in nästa del av banan. Städerna i... 14/07 Vill. Ha! Jag testade den läckta betan och fastnade direkt för spelet. Grafiken är inte Crysis 2-liknande nej, men det är oviktigt om spelet har en gripande handling och bra gameplay, så jag ser verkligen fram emot det slutliga spelet. Även om trailers... 14/07 Annars finns ju bekvämt nog det mest på youtube, bara leta efter playthroughs, alternativt läsa sammanfattning av handlingen på wikipedia, sen titta på slutfilmerna/vissa viktiga moment i handlingen på youtube :) 14/07 Han syftade nog på första spelet om du inte har spelat det. Första spelet finns digitalt för hundralappen, men om du kollar på Steams reor så brukar det dyka upp där då och då för betydligt mindre. 14/07 Så bra som alla har snackat om spelet så har jag redan förbokat det!! 14/07 Köp spelet direkt! Det är ett måste :D 14/07 Jag har inte lirat igenom ettan så kan någon vara vänlig och berätta vad ettan handlade om .) 14/07 Ja, så är fallet. Deus Ex 3 utvecklas för konsol och sedan portas till PC. Portningen kan förstås bli bra om de lägger jobb på att porta det ordentligt, och inte vara lata så det känns som att det är anpassat för en konsol rakt av. Tror också det blir... 14/07 Konsolport? Vet du något som inte jag vet. Deus Ex har alltid varit mycket bättre på PC, det skulle vara den ultimata besvikelsen om de skulle välja ett nytt spår nu.. 14/07
Skicka en rättelse