Den 19 juli släpps nästa Fallout: New Vegas-DLC (det är bara fem dagar dit, om du inte orkar räkna). Vi har fångat Old World Blues på Film.

Obsidian har inte tagit sommarlov. Tvärtom, nu är de färdiga med #Fallout: New Vegas tredje DLC-paket som släpps tisdagen den 19 juli. Och det tar inte slut här, ytterligare så många som fem paket kan komma att släppas, enligt källor på Bethesda. Men idag nöjer vi oss med att visa trailern från det tredje.

[video=9174]

Trodde jag var ensam om denna uppfattning, Dead Money är det bästa (trots sina två ända brister; side-quests och resa tillbaks till Sierra Madre) som har hänt New Vegas. Klockren och relativt kreativ story! Honest Hearts har jag spelat igenom tre gånger... 15/07 Jag är då nöjd över de 2 som kommit speciellt Dead Money gillade jag skarpt Honest Hearts var helt okey, kul att komma lite längre in i historierna man hörde när man lirade igenom new vegas första gången. Forsätter de göra bra DLC gärna för mig mer av... 15/07 Är det värt att köpa den här? 14/07 @ Grumbledock Njae, F3-goty var helt sjukt dåligt gjort, iaf till ps3. Jag kunde inte klara operation anchorage tack vare alla buggar, jag fick max 1 fps när jag gick ut ur tältet på OA... Men jag hoppas de har lärt sig. 14/07 Samma här, enda smarta man kan göra. Dessutom som en ren bonus, brukar GOTY versionen av Fallout spel vara nästan fria från irriterande buggar och helt spelbara :) 8 DLC = DLC kostar tillslut mer än collectors edition av själva spelet XD 14/07 Det är inget kul att spela spelet med målet att få en annan ending när man vet exakt hur man ska gå till väga. 14/07 Det är/blir bra låt Obsidian hölla på med Deras New Vegas, så mycket dom kan så Bethesda får focusera på Fallout 4! 14/07 Håller helt med om att det finns stor replayability. Sätt mål på att klara av det på ett annat sätt, klara det så fort som möjligt tex, med en annan faction, kör som tribal å klara allt med melee, kör stealth å sneaka dig igenom allt :D Go bananas! 14/07 Med tanke på att det finns minst fyra olika sätt att avsluta spelet på (beroende på vilken sida du väljer) så håller jag inte med om att det går att göra allt på första gången. 14/07 Spelet har NOLL replay value efter att jag har klarat det en gång, då jag gör precis allt som går samt utforskar allt på första gången. Ge mig ett nytt spel! 14/07
Skicka en rättelse