Assassin's Creed: Lost Legacy skulle utspela sig ungefär parallellt med Revelations. Nu avslöjar Ubisoft att spelet är nedlagt.

När 3DS presenterades för världen skröt en mängd utvecklare om spelen som skulle komma till konsolen. #Assassin's Creed: Lost Legacy skulle handla om Ezio som begav sig till originalethjälten, Altaïrs hemstad, Masyaf, där han skulle upptäcka arvet efter de första lönnmördarna.

Men vänta lite nu, det låter ju inte helt olikt #Assassin's Creed: Revelations? Du och Ubisoft tänkte bevisligen samma sak, för nu är 3DS-titeln nedlagd. Istället tar Revelations över stafettpinnen, då projekten i stort sett har "smält samman". Den som oroar sig över hål i den ambitiösa storyn kan därför vara lugn, eftersom allt kommer att berättas i Revelations. Faktum är att Spelets lead writer, Darby McDevitt, påbörjade arbetet redan i februari 2010, nio månader innan #Brotherhood ens släpptes.

– Vi ligger långt före vad gäller planeringen för stora saker, som vart Ezio är på väg och likadant är det med Ezio och Altaïr. Tyngdpunkterna i storyn planeras tidigt så att vi inte blir som Lost och öppnar upp för mer än vad vi kan knyta ihop, berättar han för Joystiq.

Skicka en rättelse