Struntar #EA Sports i att lyssna på fansens önskemål? Det tycker fansidan Nbalive.org, som skrivit ett öppet brev till EA med klagomål om dålig support och ovilja att lyssna på de mest inbitna spelarnas önskemål. I huvudsak handlar brevet om basketliret #NBA Live 07, men man tycker sig också finna en allmän ovilja hos företaget att ta till sig kritik.

Whether EA does or does not care about its fans, the bigger issue is perception, and the image that EA presents is that they don't care. Every year, we as a community submit one or more wishlists, often with the same wishes from year to year. A lack of implementation of the wishes sows seeds of belief that EA isn't paying attention.

Sanning med modifikation, "alla" ligor och spelare finns med, men för ett fåtal är namnen något ändrade för att de inte fått rättigheterna till dem... men det blir bättre och bättre för varje upplaga 06/10 Yepp, nog antagligen därför jag fortfarande försöker försvara dom - man önskar att det var som förrut! Ge oss 7 cities of gold och bards tale (naj, inte det nya skitet..utan remake av originalet). Men tror ni verkligen EA kommer bry sig om utskällningen... 06/10 Rätta mig om jag har fel då jag inte är insatt i sportspel, men Pro Evolution-serien har väl inte alla riktiga ligor och spelare med i sitt bagage? Min erfarenhet säger att många casual-spelare bryr sig betydligt mer om att få korrekta laguppställningar... 06/10 Det kanske är så enkelt att Svensson-spelaren, som nog får förmodas inte har registrerat ett forumkonto här på FZ, är nöjd med det EA-spelen ger. Tror inte att spelen gått upp på säljlistorna varje år annars. Men visst är det synd att bättre alternativ... 06/10 majoriteten är insnöade i att det ska stå ea sports och det är det som gäller. Jag brukar alltid rekomendera Pro Evolution 5 ist för fifa 06 och många vet inte äns om spelet. Har inte haft en enda kund som kommit tillbaka och inte varit nöjd utan de är... 06/10 EA suger.. men jag gillar NFS serien... De ser jag fram emot varje år för de kommer inte så mycket racing spel... GTR 2 kom ju.. men jag har ingen ratt så de är inget för mig... 05/10 Om man tycker en produkt är bra så köper man den punkt slut. Gillar man den inte så köper man den inte , ingen som jag känner går och medvetet och köper ett crap spel. Ex köpte q3 arena och tyckte det var riktigt crap men var spelet crap tja enligt mig... 05/10 håller med för i tiden så var EA bra och hade bra titlar och färdiga spel. men nu är det tvärtom. EA lägger ner lika mycket pengar på att övertyga folket att spelet är bra som de lägger ner pengar på att göra det halvfärdigt om man tar bort att de försö... 05/10 om alla fattar att de inte skall ge dem cash för kassa produkter så kanske de börjar göra bra spel igen....zz 05/10 Mycket är ju också dom okunniga och icke insatta blir "lurade" att köpa EA's produkter. ska du köpa ett hockeyspel eller basketspel, det är inte 2k-versionerna som har 100 afficher och kartonger ståendes i butiken utan det är EA's. 05/10
Skicka en rättelse