Om det behövs kommer Relic nyttja sin vana att arbeta med Warhammer 40,000-universumet för att hjälpa Vigil Games med Dark Millennium Online. Så fort Space Marine är klart, det vill säga.

Nästa E3 kommer #Vigil Games #Warhammer 40,000: Dark Millennium Online finnas spelbart för allmänheten. Fräsigt va? Redan nionde september i år släpps däremot #Relic Entertainments #Warhammer 40,000: Space Marine. Vad innebär detta? Jo, så fort Relic är klara med Space Marine kommer de hjälpa till med Dark Millenium Online – om det behövs.

– De interagerar definitivt mycket med oss eftersom vi har en vana och en förståelse för varumärket, som de försöker utveckla, säger James McDermott till Eurogamer.

– När det kommer till de grundläggande spelmekanismerna, så tittade de på vårt stridssystem ganska noggrannt vid ett tillfälle för att se om de kunde få det – inte likadant – men vara konsistenta till en viss grad. Det har definitivt varit något som tagits i beaktande.

– Vi försöker på det stora hela arbeta så kollaborativt som möjligt, och då Space Marine är klart, så kan vi bli mer involverade genom att hjälpa dem på en daglig basis allt eftersom vi rör oss framåt. Vi gör något liknande med alla produkter. När någonting närmar sig släpp eller är vid en kritisk punkt, så kommer talang från andra spelstudios och hjälper till så mycket som möjligt. Vi kommer få se det när det kommer till den här titeln också.

Som sagt, nästa E3 kommer Dark Millenium Online vara spelbart, och ett släpp är att vänta innan mars 2013.

Läste lite announcements som gjorts, det är bekräftat med 2 faktioner som består av ett gäng sammansatta lag (I.e. Eldar, Imperial och kanske Tau) vs Chaos, Orkz och nåt mer. Dvs skit tråkig design som dessutom är helt värdelös för PvP och dödar all möj... 18/07 lugn nu :) releasen är så pass långt borta och vi har inte fått redan på hur allt kommer fungera så spekulera inte alltför mycket 18/07 MMO med mycekt PvP som bara har 2 lag blir snabbt väldigt tråkiga då det inte finns någon dynamik i striderna eller resultaten. T.ex. DAoC hade riktigt schysst pvp med 3 olika lag, så det blev lite backstabbande, "allianser" etc. ännu bättre är dock med... 18/07 det kommer vara två sidor precis som i War Online tyvärr dock så ryktas det om att Tyranids kommer vara den huvudsakliga AI fienden 18/07 Undrar om dom kommer göra som i WAR och dela in alla raser i en av två fraktioner - hoppas verkligen inte det, det vore riktigt fånigt. 17/07 Håller tummerna för att chaos är spelbara.. Mer specifikt noise marines.. Innehållet där skulle nog få Hem och skola att återuppstå av rena chocken. så chansen är liten.. Blir nog namnlös smurf-chapter #485739 mot resten... bleh 17/07 Det är nog ganska självklart att orks som spelare är åtminstone Nobs, Weird Boyz eller liknande. Som jag skrev tidigare är det svårt med raser som är så pass olika varandra, men jag hoppas på att man väljer att framhäva det snarare än att försöka balans... 17/07 dom kan ju inte leva upp till War40k lore fullt ut, en Space Marine får inte vara överlägset en Ork i ett spel där allt ska vara så balanserat som möjligt 17/07 Såg ut som en WAR klon, fast med fordon och WH40k riggar sist jag kollade, ända ned till spelmotorn åtminstonde i det tidiga stadiet 16/07 Blood bowl har iaf lag! ;) 16/07
Skicka en rättelse