Riktigt vad som driver entusiasterna som på ideell och inofficiell väg fortsätter att hålla insomnade #Troika Games [[Source]]-drivna gothpangare #Vampire: the Masquerade - Bloodlines vid liv är oklart - men den som låter sig glädjas av spelets mörka och numera buggfria bakgårdar torde ha anledning att känna tacksamhet.

Patch 3.0 har under dagen sett sitt ljus - bland nyheterna nämns bland annat de sedvanliga justeringarna för spelets talade dialoger samt korrekturer av allehanda småfel. Den 119 MB tunga nedladdningen hittas i vanlig ordning i FZ:s filarkiv.

Spel blir genast lite tristare när de inte flyter på ;) Fast dygnsrytm var bra att de inte hade med, det skulle ha tagit bort för mycket av flytet i spelet tycker jag, för att inte tala om hur instängd det skulle ha varit. Kanske att man skulle kunna... 07/10 Mmm.. jag gjorde också så att jag laddade in nästa del precis innan båten så fixade det sig. Jag tyckte spelet var skitbra :) 07/10 gick att fuska förbi det stället genom att "hoppa" till nästa karta helt enkelt, gjorde jag.... Sen tyckte jag inte spelet var någon höjdare, bakgrunds story och allt sånt är hur bra somhelst i Vampire världen. Men detta spelet var så instängt, hadde... 06/10 Men just den buggen gör ju att det inte går att klara spelet så 06/10 Jag hade bara ett problem i spelet , annars var det buggfritt för min del. Riktigt kul spel som man absolut ska testa om man inte har gjort det redan. Man kanske skulle återinstallera det i alla fall?. 06/10 Jag patcha faktiskt aldrig mitt men det funka klockrent iallafall att klara av det. :) Ruskigt skoj spel för övrigt! Blir stor skillnad beroende på vilken vampyr man blir också. :] 06/10 Tyvärr funkar inte spelet så bra på ny hårdvara, men prova ändå! :D 06/10 Man kommer inte förbi just en del i spelet, som man är tvungen att ta sig igenom. För spelet hängde sig, för alla :P det var en mega bugg hehe 06/10 har du inte spelat det så är det en solklar rekommendation med dessa patchar. Det var rätt så buggigt när det släpptes men känslan och storyline var så jävla nice. 06/10 Det är EA som gör patchen eller? ;) Drunkey_Monkey_Boxer: Vad var det för grej som gjorde att man inte kunde klara spelet? (Har spelet, men aldrig spelat det av någon underlig anledning...kan iofs vara att man var rätt trött på allt tjat om vampyrer när... 06/10
Skicka en rättelse