Senaste Steam-uppdateringen avslöjar att vi kan vänta oss Dota 2 "snart". Men hur snarligen snarast snart snart är snart?

Tankat hem den senaste Steam-uppdateringen? Den uppmärksamme läste då kanske det lilla avslöjandet i botten av meddelandet som avslöjar att hett efterlängtade #Dota 2 "snart" är här.

Men vi känner ju alla till hur Valve-tiden fungerar, så hur snart är snart enligt #Valve? Vem vet, kanske avslöjas spelet färdigt och lanseringsklart på Gamescom i augusti, eller så släpps det samtidigt som #Half-Life 2: Episode Three någon gång strax innan solen slocknar.

Dota 2 är, givetvis, uppföljaren till Warcraft III-modifikationen Defense of the Ancients, ursprungligen skapat av Abdul Ismail (med nickname Icefrog). Gamescom-mässan går av stapeln mellan den 17 till 21 augusti. FZ är där, kanske får vi reda på mer då?

Ja ärligt talat så ska de bli riktigt intressant. DotA var göttans men HoN och LoL ger ja inte mycke för. Hör inte om annat än buggar och skit om HoN. LoL är så extremt förlåtande vilket visserligen gör det nybörjarvänligt men ack så tråkigt imellanåt.... 19/07 Jag spelar inte Dota (HoN här) men jag vet att den senaste uppdateringen till mapen hade ~9 miljoner unika downloads. Jag är rätt säker på att LoL inte har i närheten så många spelare som dota. Dota är oerhört populärt i Asien. 19/07 ledsen, ogillade Dota och HoN... anledningen var P.G.A. gameplay motorn. den kändes svår att balansera på vettigt sätt när du bara har 3 stats att öka. 19/07 Det är inte skapat av Icefrog.. 18/07 gillar LoL men dota blir nog bättre 18/07 Har lirat dota sedan RoC.. Detta ska bli kul ! 18/07 Jag tror inte det kommer vara så stor skillnad mellan Dota och Dota 2 rent gameplay mässigt den första versionen. Det kommer vara "bättre" grafik som enligt mig inte alls är vikigt. De kommer nog finnas reconnect assistance nånting nånting.. och kanske... 18/07 Är taggad, hatar LoL (som spel, fast communityn är helt okej) och älskar HoN (som spel, communityn är rätt sunk, du måste nästan spela med kompisar) så jag hoppas på att det här blir lite av en "best of both worlds" och jag har full tillit till Valve,... 18/07 Jo, men den ursprungliga skaparen var han iaf inte. 18/07 Precis vad som behövs med andra ord. Provat både LoL och HoN (spelar HoN just nu i väntan på DotA 2) och enligt mig så slår ingen av dem känslan som DotA har. 18/07
Skicka en rättelse