En 400-sidig Battlefield 3-bok verkar släppas samtidigt som spelet den 27 oktober, kan det vara något?

En bok som heter Battlefield 3 ska släppas i samband med #Battlefield 3-släppet i slutet av oktober, verkar det som. Både Amazon och Barnes & Noble listar boken, och enligt Amazon är den 400 sidor lång.

Som författare står Battlefield-producenten Patrick Bach och Andy McNab. Ingen mer information, eller officiellt tillkännagivande, finns i dagsläget. Men kanske baseras boken på spelets singelkampanj?

En bok skriven ur botten av själen och med hjälp av lång och bred livserfarenhet. Den kommer gå till eftervärlden som nästa Kafka. En must-buy och lika given kandidat för nobelpriset! Det vankas klassiker här. McNab är en litterär gigant och läsarna mor... 20/07 BFBC var äldsta och billigaste jag hittade som finns till PS3 till försäljning nu i alla fall. Jag har ingen koll egentligen. Tidigare var väl PS2 då gissar jag. 19/07 Nja BF och BFBC är inte riktigt samma sak enligt min menning iaf 19/07 Blir svårt o läsa o spela samtidigt 19/07 Låter ju heltrist om det handlar om storyn i spelet. Om inte det framgår av ett kort häfte att förklara det, och ge rätt bakgrund för full behållning så är det varningsflagg upp för hela BF3. 19/07 Hoppas på en 400-sidor lång förklaring till varför man borde ge fan i att spela BF om man är en person av den typen som i BC2 använder attackhelikoptrar som personlig transport, envisas med att inte använda Vehicle smoke oavsett hur många gånegr man bli... 19/07 Föga troligt när Andy Mcnab är med, det kommer att handla om storyn i spelet, vilket osökt går en att undra om Andy varit med som konsult för bf3. Tycker det här är ett bra drag av Dice, lite nytänkande och dessutom förmedlar det att spelet kommer ha... 19/07 Andy McNab? Lolwut? Har inte han bättre böcker att skriva? 19/07 Årets WTF! 19/07 Jag kan skriva en FPS bok med. Invasion av valfri mellanöstern stad eller rysk vinter by, nånting om en flagga som man tydligen behöver färga om på någon plats och något om en envis medicinman som trotsar blyhalten i sitt pannben, det slutar med valfrit... 19/07
Skicka en rättelse