Spelbranschens egen Steven Spielberg - den tyskfödde regissören [[Uwe Boll]] - skall göra ytterligare en film baserat på gothpangaren #BloodRayne. Det kortfattade beskedet på spelsajten EuroGamer ger emellertid varken svar på frågor om titel, handling, rollbesättning eller längd.

Att Boll efter den första filmens genomgående negativa kritik tar sig an ytterligare en film bör ses i ljuset av att BloodRayne trots bitska kommentarer i väst mottogs med öppna armar av publiken i flertalet länder - därbland såväl Ryssland som Förenade Arabemiraten. FZ håller naturligtvis ett fortsatt vakande öga på händelseutvecklingen.

House of dead filmen gillade jag hyfsat 2:an var mycket bättre men så gillar man ju zombie rullar. Uwe Boll är ju rätt go iallafall! 06/10 Inte så svårt att fylla i den infon; Titel = "BloodRayne II" Handling = Banal och oinspirerad Rollbesättning = Kristanna Loken och någon annan kändis som är i desperat behov av pengar Längd = 1 timme och 25 minuter av psykologisk smärta (för både publik... 06/10 Nej, den första filmen var som sagt ingen höjdare. När man går in och ändrar så pass mycket så visar det ju på en ganska bristande respekt för materialet. Storyn i spelet var väl i och för sig inte direkt bra, men upplägget med nazister, vampyrer och... 06/10 Boll is able to acquire funding thanks to German tax laws that reward investments in film. The law allows investors in German-owned films to write off 100% of their investment as a tax deduction; it also allows them to invest borrowed money and write... 06/10 BloodRayne-filmen är den dåligaste filmen jag någonsin har sett! och jag är inte så kräsen när det gäller Spel filmer! :down: 06/10 Anledningen till att han gör dåliga filmer var väl att Tyskland ger bidrag till filmer som går dåligt eller hur det nu var. Läste nåt i den stilen nånstans. 06/10 Seriöst mobbad kille. Jag tycker inte han har gjort sig förtjänt av att bli dissad så hårt. Många röstar ned hans filmer på IMDB bara för att det är han så den statistiken litar jag inte på för fem öre. Det var någon intervju med honom för ett tag sedan... 06/10 http://www.somethingawful.com/index.php?a=4120 Lowtax om "Postal" Tycker det är guld att tillome hans filmcrew vägrar se skräpet. 06/10 Att jämföra Uwe Boll med Stephen Spielberg är en maximal förolämpning. Även om det var i en jämförelse mellan dem olika världarna. Stephen Spielberg är ett geni i film, Uwe är ett mongo som inte vet skillnad på en kamera och en banan. Det är en bättre... 06/10 Själv blir jag förbannad över att han inte förstår hur dålig han e! 06/10
Skicka en rättelse