Deep Silver är glada. Katherine och Catherine bråkar och vi europeer skrattar.

Det mer eller mindre förföriska #Catherine är på väg till Europa, meddelar #Deep Silver idag. #Atlus, som sköter släppet på andra fronter har tidigare sagt att det enda som hållt spelet borta från Europa-släpp vart avsaknaden av utgivarpartner. Ja... No more, no more. Catherine är en otrogen hybrid mellan action-äventyr och pusselspel, där den vrickade storyn handlar om Vincent och hans kärlekstrassel med Catherine och Katherine – i samband med storstilade pusselstrider mot hans inre demoner.

– Vi är väldigt nöjda med att vi har möjlighet att ge ut Catherine i alla PAL-territorier som ett Deep Silver-spel. Catherine är något nytt, fräscht och exalterande; olikt allt annat i gamingvärlden – en unik blandning av genrer, säger Klemens Kundratitz, VD på Deep Silver.

När det släpps här? Okänt, men texter kommer även finnas tillgängliga på spanska, italienska, tyska och franska vilket innebär åtminstone lite merarbete.

Åh Catherine, nu blir @Sebastian Lind lycklig.

Helt rätt av Deep Silver! Till skillnad från andra utgivare (Activision, EA m.fl) tycks de bry sig om mer än bara kortsiktig vinst, de vågar ta risker och släppa "mindre" men fortfarande bra spel :) Allt behöver ju inte vara CoD, eller? ^^ 24/07 sweet. Hoppas det blir iår bara. Pallar inte vänta mer (x 23/07 Nä nu blir jag glad 22/07 Dag 1 köp. Om inte för spelets skull så för att uppmuntra utvecklare att våga sig på nåt nytt emellanåt. 22/07 Helt underbart! Kommer det en likadan Collector's edition hit som US fick så kommer jag att explodera av glädje! 22/07 Undrar om det blir som 3D Dot Game Heroes utgivare i EU. Kom en patch till US 3DDGH som fixade en del buggar, samt gjorde de fruktansvärda minigame't dash rush enklare. Men patchen kom aldrig till EU. 22/07 Vad jag läst så finns det inte med, men dubbningen ska tydligen vara utmärkt. 22/07 Klemens Kundratitz kan vara ett av de roligaste namn jag någonsin sett. Respekt! Håller för övrigt med att originalsprik + textning brukar fungera bäst i nästan alla fall oavsett originalspråk :) 22/07 Kommer man kunna ändra talat språk med undertext eller kommer man bara kunna ha engelska? Är inte så förtjust i dubningar från japanska till engelska gillar helt enkelt inte dom engelska rösterna. 22/07 Utmärkt, det här ska införskaffas! En sak som jag precis kom att tänka på dock, kan de inte bara göra så att översättningar kan laddas ner som language packs? Internet är ju inte precis ovanligt nu, så att ladda ner språk som separata paket är inte så... 22/07
Skicka en rättelse