Electronic Arts lovar och förklarar varför förköpsutgåvor begränsas i antal.

Igår röjdes samlarutgåvan av #Star Wars: The Old Republic samt att förköpningsmöjligheterna drog igång. Idag röjs att #Electronic Arts lovar släpp av spelet i år. Hurra?! Om du är sugen på samlarutgåvan är det dags att slå till rätt snart, då det redan börjat dyka upp rapporter om att kalaset förbokats "slut" i flera affärer. Även den digitala samlingsutgåvan på EA:s Origin börjar sina.

'Men FZ, hur kan digitalt material ta slut?' undrar du kanske. Det är nämligen så att EA medvetet begränsar tillgången vid släppet för att säkerställa att spelarna lätt tar sig an servrarna, säger Ray Muzyka till Eurogamer.

Betatest kommer även dra igång i september, så håll tummarna du som skrivit upp dig på officiella sajten.

Du lär nog inte bli besviken, annat än att du kontrollerar din karaktär och slåss bättre och mer engagerande i detta spelet samt att story fortfarande har stor roll då deras dialog system är iprincip likadant som i mass effect/KOTOR (you know the drill)... 24/07 Ytterligare en WoW klon med nytt skin och ett fåtal egentliga nyheter om några. Passar säkert gemene MMO nörd som är sugen på något nytt, men vi som gillade SWKOTOR för vad det var, eller spel med anna poäng än hundratals timmars grindande, lär bli besv... 24/07 Dom kan öppna fler servrar baserat på förköps-siffror. Den faktiska anledningen till att dom begränsar antalet förbokningar är antagligen att spelet skall bli "slutsålt" i hype-syfte. Funkade väldigt bra för Wii och World of Warcraft, som också var slut... 23/07 Jag vet fortfarande inte om spelet är bra eller inte. Måste testa det först. 23/07 Beta test i september. Inte illa måste jag vilja påstå. 23/07 Tur att man beställde för mer än ett år sedan då CE´n kostade 899:- på Webhallen! 1500:-... möjligtvis om den kom med Lifetime sub eller något. 22/07 +2 Det värsta är att det florerar gott om spekulationer att både GW2 och Diablo III lanseras till jul. 22/07 Ja, usch för betor med opolerat gameplay! Själv går man att hoppas att dem brittiska butikerna sänker priset så som dem brukar göra, så att man får det flera hundra billigare än i sverige som vanligt. 22/07 Nej fyfan. Det här var knappt spelbart när jag spela det för 1 månad sen. Otroligt opolerat gameplay. 22/07 +1 22/07
Skicka en rättelse